FAVORITES

February's favorites 15'!

1:22:00 π.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

             February's favorites!

Καλό μήνα!Ήρθε και η ανοιξη!Αυτο σημαίνει νυχακια ροζ,κραγιονακια ροζ,ολα ροζ!χιχι!Για το μήνα που περασε λίγα ήταν τα πιο χρησιμοποιημενα προιόντα!Ας τα δούμε!

                     Μακιγιαζ ματιών:

Η αγαπημενη μου μασκαρα απο avon supershock που φτανει και στα τελειώματα εδινε το αποτελεσμα που ήθελα στις βλεφαρίδες μου!Για φωτεινότητα κατω απο τα ματια και όχι τόσο καλυψη επελεγα πιο συχνα το stay natural απο essence στην απόχρωση 03 soft nude!Απο μολύβια ματιων για χρήση eyeliner στο πανω βλεφαρο χρησιμοποιούσα απο erre due σειρα luxury waterproof το μαύρο 01 ενα πολύ αγαπημενο μολύβι με απίστευτη αποδοση και διαρκεια ενώ για το εσωτερικό της υγρής γραμμής του ματιού διαλεγα το μαύρο 01 απο lovie σειρα smooth touch eye και lip pencil!Αρκετα καλή απόδοση και διαρκεια!

Μακιγιαζ χειλιών:


Το πιο πολυφορεμενο μου κραγιον για τον Φλεβαρη ηταν απο seventeen ματ σειρα το 13!Ποσο τελειο!
Το πινελο που χρησιμοποιησα πιο πολυ απομιμηση real techniques απο ebay με την χαρακτηριστική γωνία οτι πρεπει για ρουζ!
Το αφρόλουτρο που προτιμούσα για το πρωινο μου ντουζ ηταν απο κορρε το βανίλια-κανελα!Πολυ ωραιο αρωμα,χαλαρωτικο αλλα και ταυτοχρονα δυναμικο!Αρκετα ενυδατικο αλλα το αρωμα του δεν διαρκει στο σωμα!
Ενα νεο προιόν για το σωμα απο nivea το in shower conditioner με αρωμα βουτυρο κακαο που δοκιμαζα τον Φεβρουαριο και θα σας κανω ξεχωριστο post!

αυτα ηταν τα πραγματακια που χρησιμοποιησα περισσότερο για τον μήνα που περασε!Δεν σας εδειξα περιποίηση προσώπου γιατι πανω κατω ηταν τα ιδια προιόντα με του Ιανουαρίου εκτός απο αυτα που δοκιμαζω για review!Σας ευχομαι εναν ομορφο μήνα!Φιλια!








You Might Also Like

0 σχόλια: