HAULS

COLLECTIVE BEAUTY HAUL!

12:30:00 π.μ. Katia Kwttakh 1 Comments

        COLLECTIVE BEAUTY HAUL:

New haul post με αγορες κυρίως λίγο πριν γεννήσω!Να σας πω οτι 27/4 εφερα στο κόσμο το παιδακι μου!Το αγορακι μου!Ταλαιπωρήθηκα αρκετα όμως για αυτή την εμπειρία μου,θα σας μιλήσω σε αλλο post!Εδώ,θα δούμε διαφορες beauty αγορες!Let's start!

               απο christian tete e-shop:


Πρώτη μου αγορα απο το συγκεκριμενο site που περιεχει κυρίως επαγγελματικα προϊόντα!
Ο λόγος της παραγγελίας μου το steam pod επαγγελματικό μηχανημα ισιώματος της l'oreal που πρωτο-δοκίμασα στο κομμωτήριο και με εξεπληξε τοσο ευχαριστα που θελησα να το αποκτήσω!Το αγόρασα στην εκδοση fatale limited edition στη τιμη των 192,50ευρω!Το συγκεκριμενο μηχανημα λειτουργεί με την δύναμη του ατμού!Και συνδιαστικα με συγκεκριμενα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της ίδιας σειρας που θα δείτε παρακατω!Θα ακολουθήσει αναλυτικό post για την χρήση του!

Τα δυο απαραίτητα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για το καλύτερο δυνατό αποτελεσμα ισιώματος η smoothing cream(εγω επελεξα για κατεστραμενα μαλλια)με χρήση σε νωπα μαλλια(200ml-11,40ευρω)και το smoothing serum(50ml-11,40ευρω) για χρήση σε στεγνα μαλλια!
Τελευταίο προϊόν που αγόρασα είναι η γνωστη deep repair masque της macadamia στα 100ml στη τιμή των 14,49ευρω!Την εχω δοκιμασει στο παρελθον,εκανε απίστευτη δουλεια!Οποτε αναμενω να την ξανα χρησιμοποιήσω!


απο το eyewish.gr:

Απο το eyewish διαλεξα να δοκιμασω τα βερνίκια της εταιρίας models own που ήθελα!Συγκεκριμενα διαλεξα απο την σειρα hyper gel το cornflower gleam(7,90ευρω!)απο την σειρα τους fruite pastel το apple pie(6,90ευρω!)απο την sweet shop collection το pear drops(6,90ευρω!)Ενα ιδιαίτερο μπλε-γαλαζιο(το gel)ενα παστελ πρασινο που μυριζει μήλο και ειναι ματ(το fruite pastel)και ενα κόκκινο πορτοκαλί με shimmer(απο sweet collection)Το eyewish μου εκανε δώρο ενα ακόμη βερνίκι της models own της σειρας diamond luxe το asscher blue σε μια γαλαζια απόχρωση!Εχω δοκιμασει το παστελ και ενω εχει καλή απόδοση,τελειο χρώμα και μυρίζει υπεροχα,σαν βερνίκι δεν με ευχαρίστησε απο στεγνωμα(αργει)και απο το οτι μου εβγαλε μπιλίτσες μπιλίτσες!Θα δοκιμασω και τα επομενα και θα ερθει αναλογο post!Να σημειώσω οτι το eyewish δεν χρεώνει extra την αντικαταβολη και τα εξοδα ειναι 2,90ευρω!


                      απο το dust&cream:


Το dust&cream εφιαξε το online shop του και θελοντας να δοκιμασω τα matte lip gloss της beauty line και βλεποντας την προσφορα τους μεχρι 31/5 δωρεαν μεταφορικα για αγορες ανω των 10ευρω,εκανα μια παραγγελία!Αγόρασα το no 502 matte lip gloss(3,50ευρω!)ενα μωβ σκούρο που μοιαζει πολύ με το αγαπημενο μου κραγιον απο seventeen matte σειρα το 13(το δοκίμασα και ειναι οντως σταθερο προϊόν αλλα ξηρό!)Επίσης,3βερνίκια beauty line το no 755 το bronzed up,το no 638 το naughty ενα εντονο ροζ και το no 710 απο τη σειρα με τα ημιματ(1,50ευρω το καθενα!)Μια κρεμα σώματος που οταν ειδα είπα οπωσδήποτε την θελω της beauty line με αρωμα bubble!Τσιχλοφουσκα!Μυρίζει πολυ εντονα και γλυκα,ομως η διαρκεια της σαν κρεμα στην επιδερμιδα ειναι πολυ μικρη!(2,50ευρω τα 200ml!)


απο το pharmakey:

Στο ηλεκτρονικό φαρμακειο pharmakey,βρήκα το νεο αφρόλουτρο του κορρε με αρωμα αμυγδαλο και κερασι που ηθελα τοσο να δοκιμασω!Και ενα αφρολουτρο που ειχα καιρο στη wishlist μου του κορρε,με αρωμα αμπελι σαντορινης τα βρηκα 1+1 στη τιμη των 4,55ευρω!Τα εχω δοκιμασει και θα ακολουθησει review post!


απο το pharmacyonclick.gr:

Εψαχνα για καποιο self tan σωματος ακομη να δοκιμασω(εχω και της avon ενα αρκετα καλο)και κανοντας μια ερευνα ανακαλυψα τη συγκεκριμενη αξιολογη εταιρια την lierac!Το συγκεκριμενο προϊόν ειναι σε μορφή gel creme!Για self tan ουτε πολυ ακριβο,ουτε πολυ οικονομικο θελησα να το δοκιμασω!Ακομα δεν το εχω εφαρμοσει,παντως η μυρωδια του ειναι πολυ καλοκαιρινη και δροσερη και η συσκευασια του πολυ ομορφη!(18,70ευρω τα 125ml!)


απο avon:

Απο avon,διαλεξα το καινουργιο body spray με φρουτα του παθους&παιωνια(ενα φρουτενιο αρωμα)κλασσικη μου αγορα τα body spray της avon!Ενα ακομη κραγιονακι απο τα καινουργια και πολυ ενυδατικα ultra colour indulgence spf 15 η αποχρωση orchid petal(ενα φουξ-μωβ χρωματακι!)Επελεξα και δυο lip balm ενα απο τα νεα colortrend lip balm της avon με φρουτενια αρωματα και υφη σαν ζελε που δινουν μια γυαλαδα στα χειλη(πηρα το raspberry)και απο τα αγαπημενα μου lip balm που αφηνουν χρωμα και πλεον ειναι στοκ το pink pucker(παλι προηγουμενης σειρας colortrend!)Τα συγκεκριμενα,ειναι ιδανικα για παραλια!


απο erre due:

Δωρακι αυτο το υπεροχο κραγιον απο τα καινουργια της erre due τα kiss me forever με την υπεροχη παιχνιδιαρικη ασπρομαυρη συσκευασια!Ειναι ματ με πολυ ωραια υφη στα χειλη,ενυδατικο οσο πρεπει,πολυ καλη αποδοση και η συγκεκριμενη αποχρωση ειναι η no.39,ενα ιδιαιτερο κοκκινο με μια δοση κοραλι!Απο διαρκεια μεχρι στιγμης μετρια θα ελεγα!


απο jumbo:

ασχετο με beauty αλλα ενα ομορφο στολιδι θα ελεγα και τροπος αποθηκευσης για τα καλλυντικα σας ειναι τα συγκεκριμενα,που θα τα βρειτε στα ειδη κηπου,πιθανον γλαστρακια που ομως ειναι τοσο ομορφα και χρησιμα που μπορειτε να τα αξιοποιησετε για αποθηκευση των καλλυντικων και των αξεσουαρ σας(π.χ.πινελα!)Εγω για αυτο το αγορασα!

Αγορασα ακομη τα μικρα ξυραφακια(αριστερη φωτο!)που προοριζονται για χρηση στο bikini(βοηθουν αρκετα!)και τα αγαπημενα μου ξυραφακια απο bic τα miss solein που η τιμη τους εχει πεσει αρκετα(περιεχει 4!)και βρισκεις και μονο τα ανταλλακτικα τους εαν θες κρατωντας τις λαβες τους!Ειναι τα πιο ενυδατικα ξυραφακια που εχω χρησιμοποιησει!

Πολυ χρησιμα τα συγκεκριμενα pads που δοκιμασα πρωτη φορα της εταιριας beautycare(η συσκευασια εχει 50!)ειναι πολυ μεγαλα και τετραγωνα και για ολο το προσωπο χρειαζεσαι μονο 1!Πολυ καλη ποιοτητα!

Μια νεα bb της victoria silk touch με avocado oil και aloe vera με το που την ειδα ηθελα να τη δοκιμασω!Πηρα την αποχρωση light,ειναι πολυ ωραια συσκευασια(75ml!)και πολυ οικονομικη!Ακομα δεν την εχω δοκιμασει!Εαν αξιζει,θα ακολουθησει review!


Οσες με ακολουθειτε στο facebook,θα ειδατε οτι αγορασα προσφατα την συρταριερα alex απο το ικεα με τα 9συρταρια για την αποθηκευση των καλλυντικων μου!Ειναι πραγματικα πολυ βολικη(κυριως για προιοντα οχι ογκωδη π.χ.αφρολουτρα)περισσοτερο για προιοντα καθαρα μακιγιαζ!Τα πιο φαρδια συρταρια(τα τελευταια 4)ειναι για προιοντα πιο μεγαλα π.χ.περιποιησης!Εχω αρχισει οπως βλεπετε και διακοσμω εξωτερικα τα συρταρια(zebra animal print)για να την ομορφυνω και να την κανω πιο ξεχωριστη!Μολις την τελειοποιησω,ισως ακολουθησει αντιστοιχο post!

αυτες ηταν λοιπον οι αγορες μου το τελευταιο καιρο!ελπιζω να σας αρεσαν και να σας εδωσα ιδεες!Τα λεμε σε επομενο post!Φιλια Κατια!






















You Might Also Like

1 σχόλιο:

  1. τελικα η bb cream αξιζει? εμενα δεν μου καθεται καθολου καλα .0 καλυψη ,αφηνει γραμμες και δεν απλωνεται καθολου καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή