hair&nails,

It's review time!Femme-fatale.gr review!

4:28:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

It's review time!Femme-fatale.gr review!

Το γνωστό eshop http://www.femme-fatale.gr/ ολες το γνωρίζετε!Πριν αρκετό καιρό,ειχαμε συνεργαστεί σχετικα με την αποστολή καποιων προιόντων για review!Το femme fatale είναι ένα eshop που απεύθυνεται σε κάθε γυναίκα που αγαπάει την ομορφια και ασχολείται είτε επαγγελματικα με καποιον κλαδο της,είτε όχι(ερασιτεχνικα)!Εχει μεγαλη γκαμα προιόντων(μακιγιαζ,προιόντα περιποίησης σώματος-προσώπου,προιόντα για τα μαλλι,αρώματα!)Θα βρείτε γνωστες εταιρίες αλλα και πιο ψαγμένες γιατι όπως τονίζουν οι ίδιοι: ''η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας!''Περα από το eshop εχουν κι 3φυσικα καταστήματα στην Νίκαια,στον Κορυδαλλό και στο Κερατσίνι όπου λειτουργούν και τμήματα για επαγγελματίες που τους παρεχονται extra εκπτώσεις!Πίσω από το femme fatale είναι ανθρωποι πολύ συνεργάσιμοι και σωστοί επαγγελματίες,ετοιμοι να σας βοηθήσουν για κάθε σας απορία και όχι μόνο!Η εξυπηρετηση είναι αμεση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για κάθε συνεργασία!Στο femme-fatale θα βρείτε εταιρίες όπως:  Kueshi, NAOBAY, BEAUTY FORMULAS, BYPHASSE και αλλες πολλες!Αξίζει να ρίξετε μια ματια στο συγκεκριμενο eshop!Παρακατω ακολουθει η ειλικρινή μου αποψη για τα προιόντα που μου εστειλαν για review και η καθε μου γνωμη αφορα μεμονομενα το καθε προιόν ξεχωριστα με βαση τις δικες μου αναγκες και το προσωπικό μου γούστο,δεν εχει καμία σχεση με το femme-fatale ως eshop η συνολικα την καθε συγκεκριμενη εταιρια!

Review:


•sweeties body butter vanilla dream:
υπόσχεται:
ενυδατωση,αναπλαση και θρεψη,αμεση απορρόφηση κα 24ωρη φροντίδα!
Περιεχει βούτυρο καρύδας,βούτυρο καριτε,κερί μελισσας,βιταμίνη Ε και αμυγδαλελαιο!Ειναι σε συσκευασία 500ml,κοστίζει 7,90 και parabens free!



η γνώμη μου:
√ υπεροχο δροσερό και διακριτικό αρωμα βανίλιας
√ παχύρευστη υφή λογω ότι είναι butter
√ θελει καλό απλωμα και λίγο χρόνο για την απορρόφηση του από την επιδερμίδα
√ καλή διαρκεια αρώματος(7+ώρες)
√ καλή αναλογία τιμής/ποσότητας

Αγαπημενο body butter,από τα καλύτερα που εχω δοκιμασει!Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!Η συγκεκριμενη εταιρία εχει και άλλες μυρωδιες που θελω να δοκιμασω!



•sweeties body milk gardenia passion: 
υπόσχεται:
απαλότητα,ευδατωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας χωρίς λιπαρότητα και αρωμα με διαρκεια!Περιεχει βιταμίνη Ε και αλόη!Είναι σε συσκευασία 250ml,κοστίζει 4,90 και parabens free!

η γνώμη μου:
√ πολύ εντονο λουλουδατο αρωμα γαρδένιας
√ ικανοποιητική ενυδατωση
√ καλή διαρκεια αρώματος
√ ελαφρια κρεμώδη σύσταση
√ αμεση απορρόφηση
√ εύκολο στην εφαρμογή

Κλασσικό body milk!Γενικα δεν προτιμώ τα milk σαν σύσταση για την ενυδατωση του σώματος μου!Όμως αυτό το χρησιμοποίησα πολύ ευχαριστα!




•kueshi κρεμα προσώπου ανάπλασης με σαλιγκαρι:
υπόσχεται:
πρόληψη πρόωρης γήρανσης,μείωση γήρανσης και λεπτων γραμμών,επούλωση ουλών,εγκαυματων και ατελειών!Περιεχει σαλιγκαρι,ελαιο αγριοτριανταφυλλιας,aloe vera και βιταμίνη Ε!Κοστίζει 17.00ευρώ και είναι no parabens και no animals testing!



η γνώμη μου: 
√ προσφερει καλη ενυδατωση
√ ευχαριστο αρωμα
√ ιδανική για κανονικες/ξηρες επιδερμίδες
√ ελαφρια λιπαρή σύσταση που θελει λίγο χρόνο για να απορροφηθεί
√ δεν θα την συνιστούσα σε λιπαρες επιδερμίδες
√ πολυτελη συσκευασία

Πολυ καλη ενυδατική κρεμα προσώπου!Αξιόλογη εταιρία η kueshi,αξίζει να δοκιμασετε προιόντα της!



•kueshi ελαιο αγριο τριανταφυλλο:
υπόσχεται:
βελτίωση ρυτίδων σε λίγες εβδομάδες,προλαμβανει την ξηρότητα,προσφερει απαλή επιδερμίδα και ενυδατωση!Ιδανικό για ουλες,ραγαδες και σημαδια ακμής!Ειναι 100% ελαιο αγριοτριανταφυλλιας!Συνισταται για χρήση πριν την κρεμα η αναμιξη μαζι της!Κοστίζει 18,50ευρω και είναι parabens Free και no animals testing!



η γνώμη μου: 
√ προσφερει απαλή επιδερμίδα
√ πολύ καλή ενυδατωση
√ χρειαζεται λίγη ποσότητα
√ σαν λαδι λογικό να είναι λιπαρό
√ ιδανικό για ξηρες επιδερμίδες και κυρίως για τα σημεία του προσώπου που τείνουν να είναι πιο ξηρα

Με βοήθησε αρκετα όσο το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο μου κυρίως στα ξηρα σημεία της επιδερμίδας μου,ενυδατωσε και μαλακωσε την επιδερμίδα μου!Πολλα υποσχόμενο ελαιο περιποίησης!



•ing shining fluid σιλικόνη μαλλιών:
υπόσχεται:
Εξαφανιση της ψαλίδας,επανόρθωση,προστασία των ατίθασων μαλλιών,ισχυρή μαλακτική δραση και λαμψη για χρήση σε βρεγμενα η νωπα μαλλια!Περιεχει ενυδατική σιλικόνη,ελαιο από λιναρόσπορο και είναι ένα επαγγελματικό προιόν!Κοστίζει 6,50ευρω!

η γνώμη μου:
√ μαλακώνει τις ακρες
√ βοηθαει στο φριζάρισμα
√ διευκολύνει την χρήση πιστολακι
√ ιδανικό για ξηρες ταλαιπωρημένες ακρες
√ το αρωμα του είναι λιγο εντονο και βαρύ
√ παχύρευστη σύσταση
√ υφή σαν τζελ

Ειναι η πρώτη σιλικόνη μαλλιών που δοκιμαζω!Βοήθησε τις ακρες μου και εκανε το στέγνωμα με το πιστολακι πιο εύκολο!Η χρήση του δεν είναι για στεγνα μαλλια,γιατι τα λαδώνει!Ειναι για βρεγμενα η νωπα μαλλια!



•ing Nourishing mask-θρεπτική μασκα μαλλιών:
υπόσχεται:
Απαλότητα,λαμψη και επανορθωτική δραση,επαναφορα των μαλλιών στη φυσιολογική τους κατασταση!Εχει υψηλό PH και κλείνει τα λεπια της τρίχας!Περιεχει οξεα φρούτων(για αναζωογόνηση και ενυδατωση)και πρασινο τσαι(για αντιγηραντική δραση!)Είναι επαγγελματικό προιόν,σε συσκευασία 250ml και κοστίζει 6,00ευρώ!

η γνώμη μου:
√ εντονο αρωμα
√ βοηθαει στο χτενισμα των μαλλιών
√ καλή ενυδατωση σταδιακα με τη χρήση

Σαν μασκα μαλλιών δεν εχει την αμεση ενυδατωση και λειανση που αναζητώ!Θελει τον χρόνο της για να λειτουργήσει!Με δυο χερια το αποτέλεσμα είναι πιο ικανοποιητικό και αμεσο!Μου θύμισε προιόν κομμωτηρίου!




•kueshi τονωτική μασκα προσώπου σοκολατα σε σκόνη:
υπόσχεται:
Αναζωογόνηση,επανόρθωση και σύσφιξη!Ειναι κατά της γήρανσης!Κοστίζει 6,50ευρω τα 20gr.και είναι parabens free και no test animals!

η γνώμη μου:
√ υπεροχο αρωμα σοκολατας
√ δινει μια λαμψη στην επιδερμίδα περισσότερο και λιγότερο ενυδατωση
√ δύσκολη στην εφαρμογή(λογω χρόνου προετοιμασίας της που χρειαζεται!)
√ δεν λειτουργεί εύκολα ως peel off μασκα,δυσκολία στην αφαίρεση της
√ παιρνει την μορφή παστας όταν ετοιμαστεί και εφαρμοστεί

Ειναι το προιόν που μου αρεσε λιγότερο,λόγω δυσκολίας στο να την ετοιμασω(δεν εχει την ευκολία ενός ετοιμου προιόντος,θελει χρόνο)και λόγω δυσκολίας της στην εφαρμογή και στην αφαίρεση της!Δεν μου λειτούργησε ως peel off μασκα!



Μπορείτε να βρείτε το femme-fatale:


Εδώ http://www.femme-fatale.gr/βοήθεια-και-πληροφορίες-clone.html μπορείτε να δείτε αναλυτικα τις χρεώσεις του eshop,κατι που δεν βρίσκεις εύκολα σε αλλα eshop τοσο οργανωμένα!Αυτή ηταν η πρώτη μου συνεργασία με το femme-fatale.gr,και εμεινα πολύ ευχαριστημενη,στελνοντας μου προιόντα από εταιρίες που δεν ειχα ξανα δοκιμασει!Μαζί με την αποστολή των προιόντων μου εστειλαν και ένα χαρτί με την χρήση κάθε προιόντος και δυο λόγια για την συνεργασία μας!Πολυ ενδιαφερον από μερια τους και προσεγμενο πακετο!Να τους ευχαριστήσω για όλα!Thanks femme-fatale!








You Might Also Like

0 σχόλια: