REVIEWS

BODY REVIEW:NIVEA IN SHOWER SKIN CONDITIONER!

9:27:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

BODY REVIEW:NIVEA IN SHOWER SKIN CONDITIONER!


Η nivea κυκλοφορωντας τα in shower skin conditioner,για αλλη μια φορα πρωτοτυπησε στο χωρο της περιποιησης!Θελοντας να προσφερουν στις συγχρονες γυναικες την απολυτη ενυδατωση και φροντιδα σωματος ταυτοχρονα με μια εξοικονομηση χρονου,που θα τις βοηθησει να μην μπορουν να αρνηθουν σε μια απολυτα beauty ρουτινα ομορφιας σχετικα με την σωματικη τους περιποιηση,κυκλοφορησαν μια πρωτοποριακη σειρα με conditioner σωματος για χρηση μονο μεσα στο ντους!Γενικα,χωριζονται σε δυο κατηγοριες τα body lotion και τα body milk in shower skin conditioner!Ολα τα lotion ειναι για κανονικες επιδερμιδες,ενω ολα τα milk για ξηρες!


•Πως χρησιμοποιουνται τα in shower skin conditioner της nivea;


                                      1).
Αρχικα,χρησιμοποιειστε κανονικα το αφρολουτρο σας και ξεβγαλτε!

2).
Απλωστε μια πλουσια ποσοτητα του conditioner σωματος της nivea που εχετε επιλεξει,σε βρεγμενη επιδερμιδα!Το αφηνετε για λιγα λεπτα στο σωμα σας!

3).
Ξεβγαζετε το conditioner σωματος!

4).
Και ετοιμη!Αφου σκουπιστειτε,μπορειτε να ντυθειτε αμεσα.Δεν αφηνει υπολειμματα.

Αυτη ειναι η διαδικασια χρησης τους!Μπορουν να χρησιμοποιουνται καθημερινα!Υποσχονται γρηγορη απορροφηση και απαλη επιδερμιδα,χωρις μετα την χρηση καποιου αλλου γαλακτωματος!

Προσωπικα,μεχρι στιγμης εχω αγορασει και δοκιμασει δυο προιοντα της σειρας αυτης!Το smooth sensation με shea butter(βουτυρο καριτε)για ξηρες επιδερμιδες και το cocoa&milk με cocoa butter(βουτυρο κακαο)για κανονικες προς ξηρες επιδερμιδες!

cocoa&milk:
•Το cocoa&milk εχει ενα υπεροχο γλυκο αρωμα,με νοτες σοκολατας απο το κακαο και βανιλιας!Ειναι για κανονικη προς ξηρη επιδερμιδα και υποσχεται πλουσια θρεψη!Το αρωμα του,πραγματικα με κερδισε και η ενυδατωση που προσφερει ειναι πολυ ικανοποιητικη!

smooth sensation:
•Το smooth sensation απευθυνεται σε ξηρες επιδερμιδες και υποσχεται αισθηση ακαταμαχητης απαλοτητας!Κατι που πραγματικα κανει!Η ενυδατωση που δινει ειναι απιστευτη!Κανει την επιδερμιδα μεταξενια!Το αρωμα του περιεχει νοτες βανιλιες και white musk μαζι με μια δοση σανδαλοξυλου!Δεν εχει μεγαλη ενταση το αρωμα του,ειναι ομως ιδιαιτερο!Το βουτυρο καριτε βοηθαει σε βαθος για την σωστη ενυδατωση του δερματος!

Η συσταση τους ειναι παχυρευστη-κρεμωδη-ρευστη,και απλωνονται πανευκολα με αμεση απορροφηση!√Ειναι μη λιπαρα προιοντα και ιδανικα για μετα την αποτριχωση και το ξυρισμα!√Μετα την χρηση τους,δεν χρειαζομαι καποιο αλλο γαλακτωμα η γενικα προιον ενυδατωσης!√Με καλυπτουν στο 100%!Το αρωμα τους μονο,ενω μπορει να μενει στα ρουχα,στο δερμα δεν εχει μεγαλη διαρκεια!Ειναι πολυ αποτελεσματικα προιοντα,κανουν οσα υποσχονται και βοηθουν οντως στην εξοικονομηση χρονου στην καθημερινοτητα μου!

•Ποια ειναι τα υπολοιπα προιοντα της σειρας;
-Τα δυο πρωτα in shower skin conditioner ηταν αυτο στη μπλε συσκευασια με αμυγδαλελαιο για ξηρες επιδερμιδες και το ασπρο με τα θαλασσια μεταλλικα αλατα για κανονικες επιδερμιδες!
-Επισης,υπαρχει η εκδοση με το μελι το honey&milk,θρεπτικο για κανονικη προς ξηρη επιδερμιδα!
Σας τα προτεινω ανεπιφυλακτα!Βρειτε αυτο που σας ταιριαζει και δοκιμαστε τα!Ιδανικα,τωρα που ερχεται καλοκαιρι!Πολυ συχνα,θα τα βρειτε στην μιση τιμη!

Τα εχετε δοκασει;Ποια ειναι η αποψη σας;












You Might Also Like

0 σχόλια: