BEAUTY,

SWEET ESCAPE CND SPRING COLLECTION 2019 BY CREATIVE GROUP: ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

1:11:00 μ.μ. Katia Kwttakh 2 Comments


new collection spring 19

💅Τι κι αν έξω ακόμα βρέχει;Η Άνοιξη είναι εδώ σου λεω!Και σε λίγο και το Καλοκαιράκι!Απο την στιγμή που έφτασαν στο σπίτι τα νέα βερνίκια της cnd by creative group!Ξερεις οτι οι ανοιξιάτικες συλλογές της cnd ειναι οι αγαπημένες μου!🌸🌸🌸
Σαν αυτην!
Οι πιο υπέροχες παστέλ και ρομαντικές αποχρώσεις της σεζον!💅


spring collection cnd colors

soulmate #307 αυτό που λέμε apricot το απαλό κοραλι
exquisite #308 lemon cream η αλλιώς φωτεινό κίτρινο
coquette #309 και το λιλά το πιο κουφετι χρώμα της παρέας
Η νεα ανοιξιάτικη συλλογή SWEET ESCAPE που αφυπνίζει τις αισθήσεις,προσπερνώντας την ένταση και επιβάλλοντας μια κομψή παρουσία με λιτη προσέγγιση εναρμονισμένη πληρως με την ευαισθησία και την διακριτική εμφάνιση!

"An elegant romance made for daydreams!"💅

Την πιο γλυκιά απόδραση μας υπόσχεται η φετινή spring collection 2019 της cnd vinylux ταξιδεύοντας μας σε ρομαντικές αποχρώσεις και ταξιδιάρικες διαδρομές....φαντάσου αγκαλιά με το ποδήλατο σου η ένα ονειρεμένο van και να ταξιδεύεις στις πιο χρωματιστές και λουλουδάτες,μυρωδάτες πόλεις για τις φετινές σου διακοπές και ώρες ξεγνοιασιάς!


Οι παστέλ αποχρώσεις ένα είναι σίγουρο!Πάντα δίνουν μια πιο elegant και ρομαντική όψη στα νύχια μας!


Αν με ρωτάς προσωπικά για ποια εποχιακή συλλογή ανυπομονώ κάθε φορά από την αγαπημένη vnd vinylux τοτε με το χέρι στην καρδιά θα σου πω πως κάθε φορά λαχταρώ ένα τσικ παραπανω για τις Ανοιξιάτικες συλλογές της εταιρίας γιατί πραγματικά κάθε χρόνο η νέα συλλογή είναι καλύτερη από την προηγούμενη!Πως το καταφέρνει αυτό!Ειδικά τις τελευταίες χρονιές που έχει εντάξει δυναμικά τα παστέλ χρώματα στον χώρο του μανικιούρ!

Με την καινούργια ανοιξιάτικη συλλογή της cnd θα μπορέσεις να συνδυάσεις υπέροχα το floral αέρινο φόρεμα σου με μια κορδέλα στα μαλλιά και τα καινούργια σου σανδάλια,έτοιμη για τις πιο όμορφες περιπέτειες!Για τις πιο ονειροπόλες εμφανίσεις σου!



Πλεον γνωρίζεις γιατι τα βερνίκια της cnd και συγκεκριμένα τα vinylux long wear weekly polish 7 days ξεχωρίζουν:
-για την κρεμώδη σύσταση τους
-το οπακ αποτέλεσμα τους
-την καλή διάρκεια τους εως και 7 ημέρες,κάτι που ενισχύει το vinylux top coat της σειράς(το οποίο top coat της σειρας στεγνώνει πλήρως σε μόλις 8μιση λεπτα!)
-το λαμπερό gel αποτέλεσμα που προσφέρουν χωρις χρήση λάμπας
-και το οτι δεν χρειάζονται base coat αφου με την 7free σύσταση τους ειναι κατασκευασμένα χωρις να περιέχουν τα βλαβερά συστατικά όπως:formaldehyde,toluene,DBP,formaldehyde resin,camphor,xylene η ΜΕΚ
Επιπλέον με τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών ενα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι δεν χρειάζεται base coat,αφού κάθε βερνίκι είναι εμπλουτισμένο με συστατικά ώστε να μην καταστρέφεται το νύχι.Επίσης με την χρήση του top coat στο τέλος του μανικιούρ το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται αφού:
-δίνει το πιο λαμπερό τελείωμα
-στεγνώνει άμεσα τα νύχια
-παρατείνει την διάρκεια του χρώματος
-αφαιρείται με απλό ασετόν
Χωρίς base coat/Διάρκεια 1 εβδομάδα/Χωρίς να ξεφλουδίζει/Χωρίς την χρήση λάμπας
Και επειδή θέλω να σε κρατάω πάντα ενήμερη για κάθε νέα κυκλοφορία που φτάνει στα χέρια μου από την cnd vinylux by creative group μην ξεχνάς να με ακολουθεις στο instagram εδώ για να βλέπεις εκεί πρώτη την κάθε νέα collection που φτάνει στα χέρια μου!

katianikos instagram
*Επίσης ακολούθησε με και στο pinterest εδώ και θα βρεις τον πίνακα cnd by creative group με καρφιτσωμενες όλες τις σχετικές αναρτήσεις μου που αφορούν τα αγαπημένα μου βερνίκια!*free to share

Αν θες τα πιο σικ νύχια για τις πιο ζεστές μέρες που έρχονται καθώς και την θηλυκότητα στα άκρα σου,μην χάσεις την συλλογή sweet escape της cnd vinylux by creative group που διανέμονται σε Ελλάδα και Κύπρο!
Βρες ολόκληρη την συλλογή sweet escape εδώ 
Βρες την creative group:site-eshop,facebook,instagram
Και στο nailfashion.gr μπορείς να βλέπεις όλα τα νέα της cnd by creative group καθώς και τα δικά μου σχετικα post/δημοσιεύσεις ολα μαζεμένα στην κατηγορία posts!


#cnd #creativegroup #newcollection #newshades #newcolors #springcollection #pastel #nails #beautyblogger #greekblogger #katiasbeautyworld

You Might Also Like

2 σχόλια: