FASHION

Elegrina.gr για τα πιο #infashion ρούχα!

12:00:00 π.μ. Katia Kwttakh 1 Comments


Fashion brand


Η σημερινή παρουσίαση μου αφορά κάθε αναγνώστρια γυναίκα που αγαπάει τα ρούχα και την μόδα(αλήθεια υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην έχει εμμονή με τα ρούχα;)

Σου έχω βρει το κατάλληλο e-shop με τα πιο μοντέρνα και trendy γυναικεία ρούχα που απο τον καναπέ του σπιτιού σου μπορείς με ένα κλικ να επιλέξεις οτι θες να αγοράσεις!
Το καινούργιο brand ρούχων elegrina.gr
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν απευθύνομαι σε κάθε γυναίκα που την ενδιαφέρει να είναι πάντα ενημερωμένη για τα πιο #infashion κομμάτια της αγοράς!Όλα απο το σπίτι μονο με ένα κλικ και έρχονται στην πόρτα σου!
Όπως συμβαίνει με το elegrina.gr ενα φρέσκο brand ρούχων με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές ειδικά σε ρούχα για πιο σικ και εντυπωσιακές εμφανίσεις!Για κάθε περίσταση,για κάθε γούστο και στυλ για κάθε σωματότυπο!
Σαν το ρούχο που επέλεξα και εγώ!
Η καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα με ζώνη dalila σε κλασσική basic μαύρη απόχρωση σε γραμμή Α προς το κάτω μέρος του παντελονιού που γενικά το στυλ και το κόψιμο της στο τελείωμα θυμίζει και σαν ζιπ κιλότ!Η ζώνη που την συνοδεύει είναι ιδανική για να τονιστεί λίγο η μέση και να αναδειχθεί καλύτερα το ρούχο ειδικά σε πιο αδύνατα σώματα!Πιστεύω πως οι πιο….καμπυλωτές σιλουέτες απλά θα το λατρέψουν το συγκεκριμένο ρούχο!

Άνετη ολόσωμη φόρμα που φοριέται σε πολλές περιστάσεις ανάλογα τον συνδυασμό που θα επιλέξεις να της κάνεις!Από ένα casual ανάλαφρο πρωινό look μέχρι μια πιο βραδινή εμφάνιση!Θα την χαρακτήριζα ως ένα βασικό ρούχο μιας γυναικείας ντουλάπας που πολλές φορές μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση της επιλογής του τι να φορέσεις!Το υλικό της είναι 95% polyester και 5% spandex και οπτικά μοιάζει πολύ ποιοτικό το ύφασμα της!
*follow me on instagram @katianikos για να δεις και σχετικό βιντεάκι με την φόρμα φορεμένη*


Είναι κοντομάνικη αρα ιδανική για εποχές απο Άνοιξη έως Φθινόπωρο(αν και δεν σε περιορίζει καθόλου)και το τελείωμα του παντελονιού έρχεται λίγο πάνω από τον αστράγαλο,κάτι που αναδεικνύει το πόδι και ψηλώνει την σιλουέτα!Μπορεί να φορεθεί άνετα και με παπούτσια με τακούνι δίνοντας ένα πιο elegant ύφος αλλα και με flat για πιο καθημερινές εμφανίσεις!
*Προσωπικά για μια πιο επίσημη εμφάνιση την συνδύασα με μερικά animal print αξεσουάρ οπως είναι η ζώνη,ο φάκελος/τσάντα και ενα εντυπωσιακό μεγάλο μακρύ κολιέ!Για παπούτσια επέλεξα τις άνετες και ευκολοφόρετες nude πλατφόρμες μου!*


Την συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα οπως κι άλλες αντίστοιχες αλλα και υπέροχα φορέματα για κάθε περίσταση θα βρείτε στο elegrina.gr στην κατηγορία φορέματα
Οι ολόσωμες φόρμες είναι πρακτικές,άνετες,με άνετο πατρόν και άκρως θηλυκές!Στο elegrina.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία από φόρμες,μακριές,κοντές,casual η πιο αμπιγιέ,με μανίκια η χωρίς έχεις άπειρες επιλογές για να βρεις αυτήν που θα σου ταιριάξει!Γιατί η ολόσωμη φόρμα έγινε πλέον τάση και ήρθε για να μείνει!




ELEGRINA είναι ένα νέο fashion brand που προσφέρει κάθε εβδομάδα νέα σχέδια για να είστε πάντα #infashion!
Στο online store elegrina.gr θα βρεις τα hot trends! Εντυπωσιακά φορέματα, must-have παπούτσια και μοντέρνα γυναικεία ρούχα για να κάνεις κάθε σου outfit ξεχωριστό! Δείτε τη νέα συλλογή μας σε γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και μεταμορφώστε το style σας.
Το elegrina.gr προσφέρει 100% εγγύηση ποιότητας & ασφάλειας στις αγορές σας, παρέχοντας καθημερινά τις καλύτερες προσφορές !


Βρες την elegrina: site/eshop,instagram,facebook

You Might Also Like

1 σχόλιο: