BEAUTY,

Rhythm & heat summer collection from cnd vinylux!Και φύγαμε σε μέρη τροπικά....

11:30:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments


new_collection
Φαντάσου Καλοκαιράκι να βρίσκεσαι πάνω σε μια αιώρα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο ας πούμε(λέω εγώ στη τύχη ενα μέρος....)και βλέποντας τις καταγάλανες παραλίες να πίνεις τον χυμό καρύδας σου,φορώντας μόνο το χρωματιστό μαγιό και παρεό σου!Τα μαλλιά σίγουρα σε μια ανάλαφρη πλεξούδα,το μακιγιάζ με τα απολύτως απαραίτητα,το αντηλιακό δεξί σου χέρι όμως....κάτι λείπει!Τι είναι αυτό;Τι λείπει;Για να ολοκληρωθεί το summer look?
Το κατάλληλο χρώμα στα νύχια!
Για αυτό ομως έρχεται η cnd shellac & vinylux με την νέα της καλοκαιρινή συλλογή βερνικιών που θα την χαρακτήριζα άκρως χρωματιστή και funky!
Έκανε πάλι το θαύμα της η cnd!Αν είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει την συγκεκριμένη εταιρία είναι οι εποχιακές νέες συλλογές αποχρώσεων που βγάζει ανα διαστήματα,πριν το ξεκίνημα κάθε νέας εποχής!Με ιδιαίτερα χρώματα και ακόμα πιο ιδιαίτερες ονομασίες αυτών!

Για το 2017 η cnd έβγαλε την νεα της ανοιξιάτικη αλλα κυρίως καλοκαιρινή της συλλογή επηρεασμένη απο την Art Deco με σκοπό να μας ταξιδέψει σε μέρη τροπικά,σε μέρη μακρινά αυτά που θυμίζουν κάτι απο τον ονειρεμένο παράδεισο....
RHYTHM & HEAT  λοιπόν η φετινή έκπληξη απο cnd και τι θέλει να μας πει άραγε;Ότι αυτό το καλοκαίρι θα περάσει με ρυθμούς χορευτικούς και με καρδιοχτύπια γεμάτα θερμότητα και ζωντάνια!Μας προκαλεί λοιπόν να φορέσουμε τα....καλά μας τα βερνίκια και να είμαστε έτσι έτοιμες για κάθε καλοκαρινή στιγμή!
Ένα θα σου πω!Όλο και κάποια απόχρωση θα ερωτευτείς!
Η σειρά αποτελείται απο 6 νέες αποχρώσεις γεμάτες χρώμα!Εγώ σε αυτό το άρθρο θα σου δείξω τις 3 απο τις 6 που δοκίμασα και γνώρισα,για να μπορέσεις να τις ανακαλύψεις λίγο και εσύ!
cnd
Δες εδώ αποχρώσεις!
-sugarcane: σαν ζαχαροκάλαμο,μια φωτεινή παστέλ mint απόχρωση που κάνει τα νύχια σου να θυμίζουν κάτι απο καλοκαιρινή φύση με τις μυρωδιές της πρασινάδας τόσο έντονη να μας προκαλεί για ταξιδιάρικη διάθεση γεμάτη εξερεύνηση!Μία απόχρωση που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να επικρατεί γενικά στα μανικιούρ των τελευταίων αποχρώσεων!Το δικό μου αγαπημένο χρώμα της σειράς!

-mambo beat: σε ρυθμούς mambo,μια άκρως καλοκαιρινή κοραλλί απόχρωση που σηματοδοτεί σίγουρα τις ζεστές θερμές μέρες του καλοκαιριού που απαιτούν πάθος και σε ξεσηκώνουν ακούγοντας στα αυτιά σου τα πιο καλοκαιρινά hits τραγουδιών!Το εντυπωσιακό χρώμα της σειράς!

-shells in the sand: κοχύλια στην άμμο λοιπόν με την πιο ζεστή,γλυκιά απόχρωση της σειράς να θυμίζει τις πολύ πρωινές ώρες η εκείνες τις απογευματινές που έρχεται το βραδάκι σιγά σιγά και βλέπεις πάνω απο την θάλασσα το ρομαντικό αυτό ηλιοβασίλεμα....σκέψου αυτό το χρώμα του ηλιοβασιλέματος να στο θυμίζουν και τα νύχια σου όταν θα τα έχεις βαμμένα με την απόχρωση shells in the sand!Τι καλύτερο;Η πιο γλυκιά απόχρωση της σειράς!
review

Τα συγκεκριμένα επαγγελματικά βερνίκια μαζί με το weekly top coat υπόσχονται διάρκεια 7 ημερών στα νύχια,χωρίς την χρήση λάμπας,χωρίς να ξεφλουδίζει και χωρίς base coat!Με την 7-free φόρμουλα τους δηλαδή χωρίς τα βλαβερά συστατικά φορμαλδεΰδη,τολουένη η dbp στην σύνθεση τους να μας τονίζουν την ξεχωριστή ποιότητα τους!
cnd_collection


-πλήρης κάλυψης χρώματα(opaque)
-με πολύ καλή χρωματική απόδοση
-σύσταση που θυμίζει σαν τζελ
-πλήρης ικανοποιητικό λαμπερό αποτέλεσμα με την δεύτερη στρώση
-άμεσο στέγνωμα(απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα)
-ιδιαίτερη λάμψη και τα ίδια τα βερνίκια αλλα και το weekly top coat που την μεγεθύνει
-μέτρια διάρκεια στα νύχια
-κλασσικού τύπου πινελάκι σχετικά λεπτό(θα το προτιμούσα πιο παχύ είναι η αλήθεια)
-σε υπέροχη friendly travel συσκευασία
collection

Όλες οι αποχρώσεις της συγκεκριμένης σειράς είναι υπέροχες.Με την πρώτη κιόλας επαφή με τα συγκεκριμένα βερνίκια,μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα και το επαγγελματικό τους αποτέλεσμα.Plus τους η επιλογή προσεγμένων συστατικών!
Ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας,το αποτέλεσμα του δικού μου μανικιούρ κράτησε ακέραιο για 3 ημέρες.
Με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα στεγνώνουν,για μένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα και απο την διάρκεια του μανικιούρ!

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις έστω μια απο τις παραπάνω αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα θα μαγνητήσεις όλα τα βλέμματα πάνω στα νύχια σου!

Ας ταξιδέψουμε λοιπόν παρέα με τα βερνίκια της cnd σε μέρη μακρινά εκεί που ο ρυθμός είναι μέρος της καθημερινότητας,εκεί που πάντα θυμίζει καλοκαίρι!Πάμε Αφρική και ξεσηκωτική Κούβα η μήπως Ελλάδα και στα όμορφα νησιά μας;

Θα τα βρεις φυσικά απο την: creative group  
Εδώ δες όλη τη συλλογή: https://www.creativegroup.gr/cnd-rhythm-and-heat-collection-2017/ 
Βρες την creative group: facebook,instagram


#nails #newcollection #cnd #summer




You Might Also Like

0 σχόλια: