BEAUTY,

Catrice: #ultimate matt lipstick review!Οικονομικό κραγιον υψηλής ποιότητας!

11:35:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments



Όταν ενα προϊόν μακιγιαζ με ενθουσιαζει θελω να το μοιραστω μαζι σου!Αξιζει ενα review post μονο για αυτο!Για ενα τετοιο προϊόν θα σου μιλήσω σήμερα!Και συγκεκριμενα για ενα προϊόν χειλιών,μια νεα σχετικα σειρα ματ κραγιόν της catrice!Η catrice ειναι μια εταιρία καλλυντικών που ξεχωρίζει για τον συνδυασμό της σε ποιότητα και τιμη!Θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα προϊόντα στις συλλογες της!


Η νέα σειρα κραγιον #ultimate matt με αποκλειστικα 12 ματ αποχρωσεις εκανε την εμφανιση της πρόσφατα σε σούπερ οικονομική τιμή(μολις 4,59e)η οποία δεν εχει να ζηλεψει τίποτα απο άλλες πιο ακριβές!Σε φοβερη μαύρη ματ συσκευασία μινιμαλ και ταυτόχρονα τοσο σικατη και ανθεκτικής κατασκευης που πραγματικά τραβαει τα βλεμματα!Το packaging του θυμιζει πραγματικα ακριβό προϊόν!Τοσο elegant!


Στο κατω μερος της συσκευασίας αναγράφει την απόχρωση του κραγιον με το νούμερο της και απεικονίζει και το χρωμα κατι πολυ βολικο ως προς την αποθηκευση του!Μπορείς χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις πολύ να βρεις ευκολα ποια απόχρωση αναζητας!



Οσον αφορα την σύσταση του:το ιδανικό ματ κραγιόν!Ματ υφη που δεν ξηραινει τα χείλη με όση ενυδατωση χρειαζεται για να διευκολύνει και να κανει ευχαριστη την εφαρμογή!Επιπλεον με έντονη χρωματικη απόδοση και καλή διαρκεια!Επιπλεον αξιζει να σημειώσω το υπεροχο γλυκό του αρωμα!

Η συγκεκριμενη αποχρωση ειναι η: #100fairyberry

Χαρακτηριστικά προϊόντος:
-απόλυτο ματ εφέ στα χείλη
-κρεμώδης υφή
-υψηλή κάλυψη
-vegan

Απο τις πολυ δικες μου αγαπημενες αποχρωσεις που δεν μπορω να αντισταθω!Αυτο το εντονο ροζ-μωβ χρωμα που ταιριαζει πολυ στις ανοιχτόχρωμες επιδερμιδες και φυσικα φοριεται σε καθε εποχη και σε καθε ωρα της ημέρας!Ένα #musthave χρωμα για καθε νεσεσερ!Θα μπορουσα να πω οτι το συγκεκριμένο κραγιόν μου θυμισε ένα αλλο αγαπημένο μου από την seventeen και ως προς την απόχρωση αλλα και ως προς την σύσταση του!Κατι που το ανεβαζει ακομα περισσοτερο στα δικα μου ματια αφου τα ματ κραγιον της seventeen ειναι τα αγαπημενα μου!



Beauty tip:
Να θυμασαι πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε ματ κραγιόν για το καλύτερο αποτελεσμα,καλό ειναι να εχει γινει peeling στα χειλη και να εχουν ενυδατωθεί με καποιο lip balm!

Μπορείς να βρεις το κραγιον εδώ 
Δες ολες τις αποχρωσεις της σειρας εδω

#matt #lipstick #review #catrice

You Might Also Like

0 σχόλια: