FASHION,

ΜΟΔΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015!

2:54:00 π.μ. Katia Kwttakh 1 Comments

                             ΜΟΔΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015!

Η εποχή αλλαξε!Το Φθινόπωρο είναι εδώ!Και αργότερα και ο Χειμώνας θα κανει την εμφανιση του!Αυτες οι δύο εποχες του χρόνου εχουν τις πιο απαιτητικες στυλιστικες απόψεις μόδας!Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που είναι πιο αναλαφρο και ελεύθερο στις επιλογες ρούχων!Ας δούμε λοιπόν τι θα φορεθεί περισσότερο φετος τους χειμερινούς μηνες!Σε ρούχα,μακιγιαζ και αξεσουαρ!


                                                             ΑΠΟ....ΡΟΥΧΑ:


Τα ρούχα αλλα και τα αξεσουαρ με animal printed δημιουργίες παραμενουν στην μόδα ακόμα μία χρονια!Είναι εδώ για να κανουν τους συνδιασμούς σας πιο μοντερνους από ποτε!


Οι ρίγες εχουν κανει την επιστροφή τους πολύ δυναμικα!Σε ρούχα και όχι μόνο!Με φυσικα πρώτη θεση την ασπρόμαυρη επιλογή!


Οι πλεχτες ζακετες αλλα και τα πλεχτα πουλόβερ παραμενουν στην μόδα για να σας ζεστανουν τις πιο κρύες μερες του χειμώνα!


Ενα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φετος είναι το baby pink!Το απαλό ανοιχτό ροζ!Ετσι,για να δωσει λίγο χρωμα στις πιο μουντες μερες του χειμωνα!


Κατι που είδαμε πρόσφατα να επιστεφει στην μόδα είναι τα ρούχα με στρατιωτικό μοτίβο!Θα φορεθούν πολύ Φθινόπωρο-Χειμώνα καθετί που θα περιεχει στοιχείο παραλλαγής!Και γενικα το χακί χρώμα θα επικρατήσει φετος στην πρώτη γραμμή!


Τα ψηλόμεσα παντελόνια ήρθαν για να μείνουν!Σε τζιν αλλα και πιο φαρδιες γραμμες θα κανουν την παρουσία τους!Συνδιαζονται εύκολα με πουκαμισο και φυσικα τις αγαπημενες σας ψηλοτακουνες γόβες!


Ενα στυλ που θα φορεθεί πολύ και χαρακτηρίζεται σεξυ είναι το ανδρόγυνο στυλ!Δηλαδή οι αντρικες πινελιες στην γυναικεία γκαρνταρόμπα!Πουκαμισα,σακακια,κλασσικα παντελόνια,γιλεκα είναι εδώ για να συνδυαστούν και να πετύχουν το ιδανικό στυλ γραφείου!Τολμήστε το φορώντας τις αγαπημενες σας γόβες και σε total black η total white αποχρώσεις!


Ενα χρώμα ακόμα που θα δούμε πολύ φετος τους χειμερινούς μήνες είναι το φλογερό κόκκινο!Σε ρούχα,αξεσουαρ κυρίως σε girly φορεματα,και γούνινα αλλα και βελούδινα κομματια!Είναι ενα χρώμα που σίγουρα ξεχωρίζει!


Τα φορεματα σε γραμμή α είναι εδώ για τις πιο σικ επιλογες που σίγουρα θελουμε να ξεχωρίσουμε!


Αλλα και τα μακρια φορεματα-φούστες θα ξεχωρίσουν φετος Φθινόπωρο και Χειμώνα!Για τις μερες με την πιο αναλαφρη διαθεση μας!Με flat παπουτσακι είναι ότι πρεπει για τις καθημερινες βόλτες σας!


Οι ολόσωμες φόρμες που αναδυκνείουν υπεροχα το γυναικείο σώμα θα κανουν την εμφανιση τους!Κυρίως σε πιο σκούρες αποχρώσεις θα επιλεχθούν και για καθημερινες εμφανίσεις αλλα και για πιο ιδιαίτερες!


Και επειδή όπως καταλαβατε λίγο χρώμα θα το δούμε φετος τον Χειμώνα,οι φλούο πινελιες σε χρώματα όπως κίτρινο,μπλε,κόκκινο,λαχανί και πορτοκαλί θα παραμείνουν!Για να δώσουν κατι πιο φωτεινό και girly στο στυλ σας!

     ΑΠΟ....ΑΞΕΣΟΥΑΡ:



Από παπούτσια το αγαπημενο κομματι του χειμώνα ήταν είναι και θα είναι οι μπότες!Και φετος θα δούμε τις λεπτομερεις με λουστρίνι στο πιο γυναικείο παπούτσι!Οπότε,εαν δεν τολμήσατε μία επενδυση σε μπότες λουστρίνι την χρονια που περασε,μαλλον τώρα ήρθε η ώρα!


Από τσαντες για κυρίως καθημερινή χρήση παραμενουν τα σακίδια η αλλιώς τσαντες πλατης!Είτε με σχεδια είτε μονόχρωμες!Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις,προτιμήστε μικρες τσαντες που χωρούν μόνο τα απαραίτητα!

  ΑΠΟ....ΜΑΚΙΓΙΑΖ:



Ποιο καλλυντικό αλλαζει πρώτο την θεση του σύμφωνα με την εποχή;Μα φυσικα,τα κραγιόν!Το καλοκαίρι χαιρόμαστε τις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και το χειμώνα τις πιο σκούρες!Φετος λοιπόν για  Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014-2015 θα επενδύσουμε στα berry χείλη!Σε αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου,του βαθύ κόκκινου!Φυσικα,τολμήστε και τις σκούρες μωβ αποχρώσεις για εμφανίσεις που θελετε να ξεχωρίσετε!Προτιμήστε ματ και βελούδινες υφες των κραγιόν σας αποφεύγοντας τα πολύ γυαλιστερα!


Το eyeliner φετος,θα φορεθεί όσο ποτε αλλωτε!Θα φορεθεί αυστηρα,με γραμμικό τρόπο χωρίς σβησίματα και σε εντονες γραμμες που πολλες φορες μπορεί να είναι και διπλες!Το πρώτο χρωμα επιλογής για eyeliner είναι φυσικα το μαύρο που συνδιαζεται εύκολα και με τα σκούρα κραγιον σας!Δοκιμαστε όμως και eyeliner με χρώμα!


Τα εντονα μαύρα ματια με την smokey επιλογή αλλη μια φορα είναι εδώ!Πιο σκούρο ματι από ποτε!Με εντονη μαύρη σκια στο πανω βλεφαρο κατα μήκος και με εντελώς γυμνό η μόνο με μία λευκή-μπεζ σκια το κατω μερος του ματιού!Για ματια όλο μυστήριο!


Οι εντονες σεξυ βλεφαρίδες θα είναι σύντροφος σε καθε επιλογή μακιγιαζ που θα κανετε φετος!Είτε πρόκειται για τις φυσικες σας με εντονη μασκαρα(κατα προτίμηση μαύρης απόχρωσης!)είτε πρόκειται για ψεύτικες βλεφαρίδες για ακόμα πιο ακαταμαχητο αποτελεσμα!Όπως και να εχει θελουμε βλεφαρίδες ως τον ουρανό!


Χρώμα θα δούμε και στο μακιγιαζ φετος τον χειμώνα!Θα συνεχιστούν να φοριούνται οι μπλε και οι λιλα αποχρώσεις κυρίως σε σκιες και για επιλογή smokey eyes με λίγο χρώμα!Παραμενουν όμως και οι μεταλλικες αποχρώσεις στο μακιγιαζ!Οπότε φορεστε το αγαπημενο σας χρώμα στα ματια,και θα είστε και παλι μεσα στην μόδα!


Και μία μόδα που βλεπουμε να συνεχίζει και να συνεχίζει να υπαρχει τα τελευταία χρόνια είναι τα εντονα παχια φρύδια!Και φετος απαιτούνται πλούσια φρύδια λοιπόν!Παντα όμως με μετρο!



Αυτες ήταν οι επιλογες μου για να σας δείξω την μόδα της εποχής που αλλαξε,του Φθινοπώρου και του ερχόμενου Χειμώνα 2014-2015!Όπως είδατε η ποικιλία και σε ρούχα και σε μακιγιαζ είναι μεγαλη αλλα ακρως θηλυκή!Θελει τόλμη η φετινή μόδα!Παντα όμως να θυμαστε ότι ολα χρειαζονται μετρο και φυσικα καθε μόδα πρεπει να προσαρμόζεται με το δικό μας προσωπικό στυλ!Δεν σημαίνει ότι επειδή κατι είναι στην μόδα πρεπει απαραίτητα να το υοθετήσουμε!Θα πρεπει να μας πηγαίνει,να μας αρεσει και να μπορούμε να το αντιπροσωπεύσουμε!Και κυρίως μην ξεχνατε το πρώτο προσωπικο κριτήριο στην μόδα των ρούχων είναι ο σωματότυπος μας!Τι ρούχο πηγαίνει και κολακεύει το δικό μας σώμα!Το ίδιο και στα χρώματα του μακιγιαζ!Κριτήριο μας είναι τι χρώματα πηγαίνουν στην δικια μας επιδερμίδα,μαλλια,ματια!Και φυσικα,καθε μόδα γίνεται πιο ξεχωριστή όταν εχει την προσωπική μας πινελια!Καλό Φθινόπωρο και Χειμώνα λοιπόν,μεσα στην μόδα!























You Might Also Like

1 σχόλιο:

  1. Το πουκαμισο αυτο ταιριαζει με τα παντα
    https://athinavaticanou.com/collections/shop-all/products/paperys-shirt

    ΑπάντησηΔιαγραφή