14 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ 2014!

9:07:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

                                    14 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ 2014:


Σε λιγες μερες ερχονται Χριστουγεννα αλλα και η αλλαγη του χρονου!Τι πιο επικαιρο απο ενα post αφιερωμενο στα πολυ αγαπημενα προιοντα που περασαν για εμενα το 2014 τα λατρεψα και τα χρησιμοποιησα πολυ!Προιοντα μακιγιαζ και περιποιησης και γενικα πολυ αγαπημενες αγορες!Μαζι με καθε προιον ενα συντομο review!

                                                              1)CC BIOTEN:


Την δοκιμασα πρωτη φορα σε δειγμα το 2014 και αμεσως μου αφησε την καλυτερη εντυπωση!Την αγορασα λοιπον και πλεον ειναι το δεξι χερι στο καθημερινο μου μακιγιαζ!Ελαφρια συσταση,ευχαριστο αρωμα,ομοιομορφια,ικανοποιητικη καλυψη!Οτι πρεπει για καθε μερα!


2)AVON COMPACT POWDER:


Η αγαπημενη μου πουδρα!Απο την οικονομικη σειρα color trend της avon σε μορφη compact και αποχρωση translucent!Δινει ομοιομορφια,καλυψη και ματ αποτελεσμα!Την αγοραζω ξανα και ξανα!Ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες ακριβοτερες!Εαν την τοποθετεις με το σφουγγαρακι της θα εχεις πιο εντονη καλυψη ενω με ενα πινελο πιο αναλαφρη!


                                     3).BEAUTY UK POSH PALLETE NO.3FESTIVAL:


Η αγαπημενη μου παλετα για το καλοκαιρινο μακιγιαζ!Φοβερα χρωματα,με εντονη αποδοση και διαρκεια και υπεροχη συσκευασια!Η σκια που χρησιμοποιησα περισσοτερο για κατω απο το ματι αντι μολυβι ηταν η εντονη μπλε!Πραγματικα εντυπωσιακη!


4)ERRE DUE LUXURY EYEPENCIL:


Γνωστα μολυβια ματιων απο την erre due η αδιαβροχη πολυτελη σειρα της!Τα εχω σε δυο αποχρωσεις την μαυρη που εχω παρει δυο φορες την 01 και την εντονη μπλε αποχρωση την 30!Μολυβια με εντονη αποδοση,καλη διαρκεια ιδανικα για περιγραμμα κατω και πανω απο τα ματια!


5)BEAUTY UK LIPSTICK GOSSIP GIRL:


Οτι και να πω για αυτα τα κραγιον ειναι λιγο!Ενα κραγιον που πραγματικα ελιωσα!Ενυδατικο,με τελεια αποδοση,βουτυρενιο απλωμα,καλη διαρκεια,αρωμα και γευση μεντας στα χειλη που σου προσφερει μια δροσια και πανεμορφη συσκευασια!Μονο η καρδουλα στη συσκευασια,το καπακι με το επιπλεον κραγιον που δειχνει την αποχρωση και η υφη της συσκευασιας ολα αυτα σε συνδιασμο τα κανουν απο τα πιο ποιοτικα και αξιαγαπητα κραγιον για συλλογη!Το συγκεκριμενο ειναι ενα κραγιον για ολες τις ωρες που σε βγαζει απο τη δυσκολη θεση του να επιλεξεις πιο θα φορεσεις τελικα!Και σε οικονομικη τιμη!Τι αλλο να ζητησεις;


6)LEOPARD WALLET:


Μια αγορα εκτος καλλυντικων που ευχαριστηθηκα απο ebay ειναι το συγκεκριμενο με animal print πορτοφολι!Με εχει βολεψει απιστευτα,χωραει αρκετα πραγματα,δεν εχει παθει τιποτα με συνεχη χρηση,ειναι πολυ ομορφο και απο τα λιγα πορτοφολια που με κρατησε οργανωμενη!Πιστευω οτι το ebay ειναι οτι πρεπει για τετοιες αγορες!Εχει οικονομικα,ποιοτικα και μοντερνα προιοντα!


7)NIVEA SOFT CREAM:


Μια πολυχρηστικη κρεμα απο την nivea που λατρεψα!Κυριως για χρηση ενυδατωσης του προσωπου!Ποσο αναλαφρη,με υπεροχο αρωμα που μου θυμιζει καλοκαιρι ενω την χρησιμοποιω περισσοτερο τον χειμωνα!Πολυ καλη ενυδατωση για καθημερινη χρηση για καθε τυπο δερματος μια κρεμα που πιστευω ολες πρεπει να εχουμε!


8)WET N WILD MATTE LIPSTICK:


Μαζι με τα beauty uk τα αγαπημενα μου κραγιον!Ειναι η ματ σειρα της wet n wild με πολλες αποχρωσεις!Εγω εχω αποκτησει δυο αποχρωσεις την sugar plum fairy E908C ενα σκουρο εντονο μωβ μπορντο χρωμα και την smokin hot pink E905D ενα φωτεινο ροζ για πρωινες ωρες!Εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια και τελεια αποδοση!Η μονη παρατηρηση μου θα επρεπε να ειναι πιο ενυδατικα και η συσκευασια τους λιγο πιο προσεγμενη!Θελω να δοκιμασω κι αλλες αποχρωσεις!


                                                9)CAROTTEN GOLD ΙΡΙΔΙΖΟΝ GEL:


Το δεξι μου χερι για το καλοκαιρι το gold ιριδιζον gel απο carroten που σου χαριζει μια ηλιοκαμενη οψη και ενα σταδιακο μαυρισμα!Μυριζει υπεροχα το απολυτο καλοκαιρινο αρωμα και περιεχει giltter για μια ομορφη λαμψη στο σωμα!Το ψαχνω ηδη να το βρω σε χαμηλη τιμη τωρα το χειμωνα για να προμηθευτω μερικα!


                                   10)AVON MASCARA SUPER SHOCK ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ:


Μια μασκαρα που ξανα αγορασα ηταν η super shock max απο avon στη συλλεκτικη συσκευασια!Ειναι αδιαβροχη,εχει πλαστικο βουρτσακι και δινει ενα εντονο μαυρο χρωμα στις βλεφαριδες μαζι με ογκο και περισσοτερο μηκος!Μια πολυ ποιοτικη μασκαρα!


                                11).BODY SPRAY AVON ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ:


Το αγαπημενο μου body spray απο avon με αρωμα τριανταφυλλο σοκολατα οτι πρεπει για το καλοκαιρι και γενικα οταν δεν θες να φορεσεις καποιο βαρυ αρωμα!Το πηρα αρκετες φορες γιατι ειδα οτι το σταματουσε η avon!Εχει ενα γλυκο αρωμα πολυ ιδιαιτερο!Διαρκει λιγες ωρες αφου ειναι body spray!Το αρωμα του ειναι για ολες τις εποχες!


                                              12).SEVENTEEN MATTE 13 LIPSTICK:


Υπεροχο κραγιον της seventeen απο τη ματ σειρα η αποχρωση 13!Ενα εντονο μωβ με ροζ υποτονους ουτε πολυ ανοιχτο ουτε πολυ σκουρο!Εχει καλη διαρκεια και πολυ εντονη αποδοση!Δεν ειναι ωστοσο πολυ ενυδατικα!Ενα κραγιον για ολες τις ωρες!


                                                     13).FACE MASK AVON:


Η μασκα που χρησιμοποιω περισσοτερο απο την avon σειρα planet spa η perfectly purifying με μεταλλικα στοιχεια απο τη νεκρα θαλασσα!Ειναι η μασκα που μου προσφερει περισσοτερη ενυδατωση απο καθε αλλη αν και υποσχεται μειωση λιπαροτητας!Εγω τη θεωρω πιο καταλληλη για ξηρες επιδερμιδες!Επισης υποσχεται μειωση εμφανισης των πορων!Ειναι στα 75ml σε βολικη συσκευασια και την προτιμω απο το να δινω χρηματα για μασκες μιας χρησης!Το αρωμα της ειναι αυτο που λεμε θαλασσα!


                                                    14).L'OREAL IDEAL FRESH:


Ενα γαλακτωμα καθαρισμου της loreal που χρησιμοποιησα πολυ για το 2014 το ideal fresh για προσωπο και ματια για κανονικη και μεικτη επιδερμιδα!Ειναι στα 200ml,εχει ενα αρωμα δροσιας και αφαιρει αποτελεσματικα το μακιγιαζ!Εγω το χρησιμοποιω περισσοτερο για το προσωπο!Μου αρεσει η καθαριοτητα που δινει στην επιδερμιδα μου και οτι δεν την ξηραινει!



Αυτα ηταν μερικα απο τα προιοντα που λατρεψα περισσοτερο για το 2014!Προιοντα που γνωρισα το 2014 και για μενα καποιες εταιριες που δοκιμασα πρωτη φορα σιγουρα πετυχημενες αγορες που θα ξανα κανω!Σας προτεινω να δειτε και εσεις αυτα τα προιοντα!Ποια απο αυτα εχουμε κοινα;Ποιο ειναι το δικο σας πιο αγαπημενο προιον για το 2014;Να σας ευχηθω ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,καλες γιορτες και οτι επιθυμειτε!











You Might Also Like

0 σχόλια: