PRE-CHRISTMAS COLLECTIVE HAUL!

8:40:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

                          PRE-CHRISTMAS COLLECTIVE HAUL!

                       Ενα Χριστουγεννιατικο haul ειναι εδω με διαφορες αγορες και οχι μονο!

                                                               dust&cream:


Επισκεφτηκα πρωτη φορα καταστημα dust&cream αλλα δεν πετυχα προιοντα που ηθελα!Ετσι αγορασα τα 3 παραπανω προιοντα!Για πρωτη φορα πηρα να δοκιμασω δυο μανο απο beauty line και συγκεκριμενα το βερνικι 509 ενα υπεροχο γκρι και το 621 το matte effect που χρησιμοποιειται ως top coat για να δωσει ματ αποτελεσμα στα νυχια!Σαν μανο εχουν καλη διαρκεια και εντονη αποδοση αλλα δεν στεγνωνουν γρηγορα!Πηρα και μια μασκαρα λογω της υπεροχης συσκευασιας της βασικα την lash extension απο miyo!Μια οικονομικη εταιρια που δεν γνωριζα!Εχει τριχινο βουρτσακι αλλα μια φορα που την δοκιμασα δεν εκανε τιποτα στις βλεφαριδες μου!Σαν να μην εβγαζε χρωμα!


essence απο beauty az:

Ο λογος που εκανα την παραγγελια απο beauty az η νεα σειρα της essence για το χειμωνα που μολις βγηκε!Η σειρα ονομαζεται mountain calling και περιεχει την συγκεκριμενη παλετα σκιων,νεες αποχρωσεις μανο και νεο top coat με εφε χιονιου,δυο καινουργια διπλα μολυβια ματιων,2 χαρουμενα lip balm,μια νεα πουδρα και ενα ρουζ,μια κρεμα χεριων και χειμωνιατικες καλτσες!Ολα στις αποχρωσεις του ασπρου,μπλε,κοκκινου και σκουρου πρασινου σε χριστουγεννιατικες συσκευασιες!Η παλετα λοιπον περιεχει 6 σκιες με ελαφρυ glitter μια σκουρα γκρι,μια ανοιχτη γαλαζια,ενα βαθυ πρασινο,ενα γλυκο καφε,μια υπεροχη bronze και μια ασπρη!Εχουν καλη αποδοση αλλα δεν τις εχω δοκιμασει για να ξερω διαρκεια!Πολυ γλυκο και εποχιακο δωρο απο τον καλο μου!Τιμη 4,79!
Ειπα να δοκιμασω τα γνωστα μολυβια χειλιων της essence!Ηθελα πολυ να αγορασω την συγκεκριμενη αποχρωση την 15 honey berry που ειναι ακριβως οπως την περιμενα!Ενα εντονο μωβ με ροζ υποτονους!Το δοκιμασα μονο του ως κραγιον,εχει φοβερη αποδοση και απλωνεται ευκολα!Το μονο αρνητικο του οτι μετα απο λιγη ωρα ξηραινει τα χειλη και δημιουργει κομματακια!Τιμη 1,29!
Μια κρεμα χεριων ηθελα απο essence!Ποια να πρωτο-διαλεξεις!Επελεξα απο την σειρα cake pops την κρεμα με αρωμα cherry&coconut γιατι οπου δω κερασι πως να αντισταθω!Μυριζει υπεροχα κερασι αλλα σε συνδιασμο με καρυδα!Η συσταση της ειναι κανονικη ουτε λεπτορευστη ουτε παχυρευστη και απορροφαται πολυ γρηγορα!Η ενυδατωση που προσφερει μετρια!Ποσο τελεια συσκευασια ομως!Τιμη 2,49!
αυτο το μανο!εαν δεν το αποκτουσα θα εσκαγα!Το ηθελα πολυ καιρο!Ειναι το sparkling sugar 02 σε μια ροζ ανοιχτη αποχρωση!Το γνωστο εφε ζαχαρης!Θελω πολυ να το δοκιμασω!Τιμη 2,49!



                                                       beauty uk απο dome.gr:

Ενα δωρακι για την επετειο μας που ελαβα απο dome.gr δυο κραγιον απο τα λατρεμενα beauty uk lipsticks!Σας εχω πει την γνωμη μου για αυτα τα κραγιον!Θελω να τα αποκτησω ολα!Τα συγκεκριμενα που δεν επελεξα εγω ειναι το vampire 6 απο την wet σειρα και το naughty 8 απο την wet σειρα!Ενα βαθυ εντονο κοκκινο οτι πρεπει για την εποχη και ενα πορτοκαλοκοκκινο μια πιο καλοκαιρινη αποχρωση αντιστοιχα!Το vampire εχει μπει ηδη στη καρδια μου και το θεωρω must have για τα χριστουγεννα και το εορταστικο μακιγιαζ!


απο avon:

Ηθελα να δοκιμασω τις υγρες σκιες απο avon και συγκεκριμενα την bronze αποχρωση λογω χριστουγεννων!Ειναι πολυ βολικες σκιες οτι πρεπει για καθε μερα!Εχει εντονη αποδοση,μπορει να απλωθει σε ολο το βλεφαρο με το χερι η με πινελο,ειναι γυαλιστερη μεταλλικη αποχρωση και στεγνωνει σχετικα γρηγορα!Η διαρκεια τους χωρις primer ειναι καλη απλα με τις ωρες χανεται η ενταση της!Θελω να δοκιμασω κι αλλες αποχρωσεις!Τιμη 6,95!
Το γνωστο προιον της avon η πουδρα μεικ απ 2 σε 1!Το συγκεκριμενο προιον το ειχα ξανα παλιοτερα και θυμαμαι οτι μου ειχε κρατησει καιρο και οτι μου αρεσε!Οποτε ειπα να την ξανα αγορασω!Ειναι ενα προιον που μπορεις να το φορεσεις και μονο του και συνδιαζοντας το με καποια bb,cc η compact πουδρα αναλογα το αποτελεσμα που θελεις!Εχει καλυψη,δημιουργει ομοιομορφια και εχει μεγαλη διαρκεια!Το αποτελεσμα που δινει θα το ελεγα ημιματ!Τιμη 9,95!


απο ebay:

Ηθελα ενα σετ πινελων και τι καλυτερη επιλογη απο το ebay!Επελεξα τα συγκεκριμενα 4 με μακρια λαβη πινελα γιατι τα θεωρησα πιο βολικα!Απο μια δοκιμη νομιζω οτι ειναι αρκετα υποσχομενα!Τιμη πολυ οικονομικη!

Ενα κραγιον απομιμιση της mac και συγκεκριμενα της σειρας της lady gaga το επελεξα λογω της ομορφης αποχρωσης του!Εξωτερικα μια πολυ καλη αντιγραφη,ωραια συσκευασια αλλα φαινεται οικονομικη και σιγουρα ποιοτικα τουλαχιστον απο την αποδοση του μεχρι τωρα νομιζω καμια σχεση με τα γνησια mac!χαχα!Μου φαινεται πολυ ενυδατικο με οχι καλη αποδοση!Τιμη κοντα στα 2ευρω!
Ενα ζευγαρι καρφωτα σκουλαρικια σε σχημα και σχεδιο λουλουδιου σε ασπρομαυρη αποχρωση μου εκαναν κλικ και τα αγορασα!Ακομα δεν τα εχω φορεσει!Τιμη κατω του 1ευρω!


Ενα εργαλειο καθαρισμου προσωπου που λειτουργει με μπαταριες και θυμιζει αντιγραφη απο διασημο προιον!Εχει πολλα ανταλλακτικα εξαρτηματα για διαφορες χρησεις και δυο σκαλες εντασης!Ωστοσο μου φαινεται πολυ ψευτικο!Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω εαν λειτουργει!Κοστισε μολις γυρω στα 4ευρω!


απο pharmacyonclick.gr:

Ηθελα δυο lip balm απο apivita και συγκεκριμενα καποιο χωρις χρωμα για το βραδυ και θεραπευτικο λογω της ξηροτητας που αντιμετωπιζω!Ξηραινονται πολυ τα χειλη μου και ηθελα κατι δραστικο!Επελεξα χωρις χρωμα αυτο με την προπολη που ακουσα οτι ειναι ιδανικο για ξηρα χειλη και αυτο με την κοκκινη αποχρωση με τη μαυρη σταφιδα που ειχα ξανα παρει και μου αρεσε!Θα ακολουθησει πιο αναλυτικο review!Τιμη 3,01!


steamcream:

Η ελληνικη εταιρια που εισαγει τις steamcream εκανε ενα διαγωνισμο και πρωτη φορα κερδισα!2 steamcreams που ηθελα πολυ να δοκιμασω!Μια πρωτη αποψη λεπτορευστη,ενυδατικη,με εντονο αρωμα βοτανων!Θα ακολουθησει review!


απο oggi:

Απο oggi πηρα μια μασκα μαλλιων με κερατινη σε πολυ οικονομικη τιμη και μεγαλη ποσοτητα!Με μια πρωτη δοκιμη αρκετα καλη μασκα!


απο αθηνα:

απο ενα καινουργιο μαγαζι στην αθηνα το flor de mayo με κερια αγορασα αυτο το κερακι το οποιο ειναι απο τα καλυτερα σε θεμα αρωματος και αποδοσης!Μυριζει πολυ εντονα στο χωρο,εγω διαλεξα την μυρωδια strudel σαν κραουσαν και ειναι τελειο!Η συσκευασια του επισης πολυ ωραια γυαλινη που την κρατας!Σας προτεινω να δειτε αυτα τα κερια,ειναι οτι πρεπει για δωρο με τιμη μολις 3ευρω!
Απο ενα μαγαζι με ρουχα στην αθηνα σε τιμη μολις 10ευρω βρηκα πλεκτα ρουχα!Ενα που λατρεψα ηταν το συγκεκριμενο πουλοβερακι με χειμωνιατικο print και αποχρωσεις του γκρι!Ειναι πολυ ζεστο και ανετο!
αλλο ενα δωρακι που ελαβα απο τοπικο μαγαζι πλεκτο πουλοβερακι ιδιο με το παραπανω στη τιμη των 8,90 και με σχεδιο τον μικυ!Ειναι τελειο!
Η Φριντα μια κοπελα που φιαχνει διαφορες χειροποιητες δημιουργιες οπως μπλουζες ζωγραφισμενες στο χερι μου εφιαξε την συγκεκριμενη μπλουζα με το σχεδιο που της ζητησα!Ειναι υπεροχη!Μπορειτε να βρειτε την Φριντα εδω:https://www.facebook.com/frida.kallitexnidou?ref=ts&fref=ts

Ελπιζω να μην σας κουρασα,αυτες ηταν μερικες αγορες και δωρα πριν τα Χριστουγεννα!Εσας τι σας αρεσε περισσοτερο;επισης να σας ενημερωσω οτι μπορειτε να βρειτε wet n wild στην αθηνα στο καταστημα laura may!Καλα Χριστουγεννα να εχετε!




























You Might Also Like

0 σχόλια: