BEAUTY,

Glov* review:ντεμακιγιάζ με το γάντι γιατί σου αξίζει!(+giveaway)

9:00:00 μ.μ. Katia Kwttakh 10 Comments

   
ganti-ntemakigiaz-review

   Ετοιμάζεσαι για διακοπές στο νησί και είσαι σε μία φάση απόγνωσης τακτοποιώντας την βαλίτσα σου,αφού αναρωτιέσαι που και πως θα χωρέσουν όλα αυτά τα πράγματα;

Καλλυντικά,ρούχα,παπούτσια,μαγιό,προϊόντα περιποίησης(πολλά προϊόντα περιποίησης).Τι να πάρεις και τι να αφήσεις πίσω,το γαλάκτωμα σου,το micellaire νερό,τον αφρό καθαρισμού του προσώπου σου;Όλα είναι τόσο απαραίτητα!Η μήπως όχι;
    Το ντεμακιγιάζ αποτελεί από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινής σου ρουτίνας για την φροντίδα του προσώπου σου.Με το ντεμακιγιάζ,διασφαλίζεις μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα στο πέρασμα του χρόνου!Πριν ολοκληρωθεί η μέρα σου και πέσεις στο κρεβάτι σου(σαν σωστή πριγκίπισσα που είσαι)πρέπει πρώτα να έχεις βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο σου είναι απολύτως καθαρό!
Μεταξύ μας όμως τώρα,πολλές φορές δεν έχεις βρεθεί στο δίλημμα να παραλείψεις αυτό το βήμα και να πας κατευθείαν για ύπνο;Γιατί κάποιες φορές η όλη διαδικασία δεν είναι και τόσο ευχάριστη,ίσως την χαρακτήριζες και λίγο βαρετή!Κάτι ο χρόνος που διαρκεί,κάτι η χρήση τόσων προϊόντων το ένα μετά το άλλο,σκέφτεσαι μακάρι να γινόταν πιο γρήγορα η όλη διαδικασία και γιατί όχι ιδανικά με ένα μόνο προϊόν!Όνειρο μακρινό;
Κι αν σου έλεγα πλέον καθόλου μακρινό όνειρο,κι αν σου υποσχόμουν ότι υπάρχει ένα προϊόν που πραγματοποιεί όλες τις παραπάνω σου επιθυμίες;Ένα μόνο προϊόν που κάνει το ντεμακιγιάζ σου μόνο με νερό;
   Αυτό το προϊόν υπάρχει και ακούει στο όνομα glov!Ήρθε για να σου λύσει τα χέρια!Τι είναι το glov?Είναι ένα προϊόν σε μορφή γαντιού που κάνει τον καθαρισμό του προσώπου σου παιχνιδάκι,αφού το καθαρίζει μόνο με νερό!Πως;
easy-and-quickly-demake-with-glov

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι: 1.να το βρέξεις με νερό 2.να το φορέσεις στο χέρι σου και 3.με κυκλικές κινήσεις να καθαρίσεις όλο σου το πρόσωπο.
Tip: σου προτείνω να καθαρίζεις πρώτα όλο σου το πρόσωπο αφαιρώντας foundation κλπ. και ύστερα να περνάς σε μάτια και χείλη!
 
demake-eyes-easy
Θα αναρωτιέσαι πως αυτό το γαντάκι το πετυχαίνει αυτό;Χάρη στο ειδικό ύφασμα μικροϊνών (microfiber).Η πολύπλοκη δομή αστερίσκου των μικροϊνών του,''ανοίγει''όπως κινείται πάνω στο δέρμα,πολλαπλασιάζοντας ενεργητικά την επιφάνεια της και παγιδεύοντας τα νεκρά κύτταρα,τις χρωστικές και τα μικρόβια.Οι μικροϊνες του αποτελούνται απο την πατενταρισμένη σύνθεση poylamide και polyester που καλύπτει κάθε τύπο δέρματος.Οι μικροϊνες του glov είναι 30 φορές λεπτότερες από τις ίνες του βαμβακιού και 100 φορές λεπτότερες της ανθρώπινης τρίχας!Απίστευτο;
 
glov-for-your-cleaning-face
Το glov υπόσχεται:
•αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ(ακόμα και αδιάβροχης mascara και eyeliner)
•αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο του δέρματος και ερεθισμούς
•αίσθημα φρεσκάδας και ενυδάτωσης μετά την χρήση του
•αύξηση ελαστικότητας και διέγερση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος
•εξοικονόμηση χρόνου
•εξοικονόμηση χώρου λόγω μεγέθους
οικονομία και eco friendly
Το glov επιπλέον είναι αντισηπτικό και υποαλλεργικό,χωρίς βαμβάκι και χημικά.Δερματολογικά εγκεκριμένο για χρήση ακόμα και σε δέρματα με προβλήματα ακμής.Είναι ιδανικό για λιπαρό δέρμα αφού απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα αλλά και για ξηρό αφού το καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί το υδρολιπιδικό στρώμα της επιδερμίδας.Με την συχνή χρήση του το δέρμα απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα κάνοντας μια ήπια απολέπιση.Το glov έχει διάρκεια ζωής 3-4 μήνες για πάνω από 100 χρήσεις και καθαρίζεται εύκολα με μία μπάρα σαπουνιού.
glov-is-love

Ότι υπόσχεται αυτό το προϊόν,πραγματικά το κάνει.Αφαιρεί τελείως και το πιο έντονο μακιγιάζ χωρίς δυσκολία.Είναι ιδανικό για ταξίδια και μετακινήσεις λόγω του μεγέθους το.Δεν δημιουργεί κανένα ερεθισμό στην επιδερμίδα και μετά την χρήση του αφήνει το πρόσωπο σου απαλό,να τρίζει απο καθαριότητα!
Το glov on the go:είναι προορισμένο για μετακινήσεις και ταξίδια αφού είναι στο μέγεθος της παλάμης και είναι ιδανικό για την τσάντα σου.Προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ και στο σπίτι.
Το glov quick treat:
glov-small-quick-treat-for-your-makeup-bag-for-your-makeup-mistakes
είναι στο μέγεθος ενός δαχτύλου και είναι ιδανικό για διόρθωση του μακιγιάζ σου και σβήσιμο κάποιας ατέλειας εύκολα και γρήγορα.Αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σου!

Δηλώνω εθισμένη και ενθουσιασμένη με αυτό το καινοτόμο beauty gadjet προϊόν που ήρθε για να κάνει την ζωή μας ευκολότερη.Κάνοντας το ντεμακιγιάζ σου με το glov,εξασφαλίζεις καθαρή επιδερμίδα στο λεπτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απαλό ενυδατωμένο πρόσωπο κάθε μέρα!Εγώ το έχω προσθέσει στην καθημερινή μου beauty ρουτίνα και δεν το αλλάζω.Σου προτείνω να το δοκιμάσεις.

Μπορείς να βρεις το glov:
σε facebook: εδώ
site και eshop: εδώ

Για σένα λοιπόν που θέλεις να γνωρίσεις το glov,σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο του glov στην Ελλάδα με την dermamed,το katia's beauty world σου δίνει αυτή την δυνατότητα.
win-a-glov-beauty-giveaway
η φωτογραφία του διαγωνισμού
Giveaway:
Τα δώρα του διαγωνισμού είναι: 5 glov quick treat για 5 νικήτριες και 1 glov on the go για 1 νικήτρια!
Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:

1.Κάνε like στην σελίδα του glov στο facebook: εδώ
2.Κάνε like στην σελίδα του blog katia's beauty world στο facebook: εδώ
3.Ακολούθησε στο instagram το προφίλ του glov: εδώ
4.Ακολούθησε το προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram που ισχύει και για το blog: εδώ
5.Κάνε δημόσια κοινοποίηση(share) την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στο facebook από την σελίδα του katia's beauty world στο δικό σου προφίλ στο facebook.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8/9/2016 και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα του katia's beaut world στο facebook.

Βρες τον διαγωνισμό και σε αυτή την μορφή για να σου είναι πιο εύκολο!


a Rafflecopter giveaway #beauty #review #glov #demake #ntemakigiaz #cleaning #giveaway

You Might Also Like

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο δωρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δώρο!!!!!! Ευχαριστούμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεροχο το δωρο σας
    💔💗💗💔💔💗💔💗🎂💗🎂💗💗🎂🎂💗💗🎂🎂💗💗🎂🎂💗🎂💗🎂💗🎂💗💗💗💗💗🎂 Μακαρι να είμαι τυχερή μία φορά💕🎂💕🎂💕🎂💕👀💕👀🆒👀 Ευχαριστούμε πολύ καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω ευχαριστούμε για την ευκαιρία ♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αγόρασα τον Ιουλιο, αλλά δεν μπορω να πω οτι με βολεψε στην καθημερινότητα μου,πιο πολύ με βολεψε στις διακοπές μου ,είναι τέλειο δεν χρειάζεται τίποτα αλλο.
    Το έκανες πολύ ωραίο το blog σου , μπράβο σου κ το άρθρο πολυ καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο δώρο. Ευχαριστουμε πολύ για την ευκαιρια.
    Σας ακολουθώ στα εξής:
    Instagram: nikhsarri
    Google +: Νίκη Σαρρή
    GFC: Νίκη Σαρρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή