BEAUTY,

Nicka k and absolute new york* make up products review:νέα ανακάλυψη προϊόντων μακιγιάζ!

3:14:00 μ.μ. Katia Kwttakh 1 Comments

review_nickak_absolute_products
Απαραίτητη η σωστή περιποίηση μας και ωραία η ανακάλυψη τέτοιων προϊόντων φροντίδας και περιποίησης ειδικά απο νέες πολλά υποσχόμενες εταιρίες,αλλα σαν την ανακάλυψη νέων προϊόντων μακιγιάζ δεν έχει!Γιατι πως να το κάνουμε η αγάπη για το μακιγιάζ και ο εθισμός γύρω απο τα beauty προϊόντα δεν συγκρίνεται!Στο συγκεκριμένο post λοιπόν γνωρίζεις μαζί μου μία νέα(για την Ελλάδα)εταιρία καλλυντικών που πρόσφατα άρχισε να γίνεται πιο γνωστή στην beauty κοινότητα!
Συγκεκριμένα θα γνωρίσεις δύο εταιρίες,αρχικά την Nicka K New York και την αδελφική της την Absolute New York.
Η Nicka K ιδρύθηκε το 1995 στην καρδιά της Νέας Υόρκης με στόχο της την δημιουργία ποιοτικών αλλα και οικονομικά προσιτών καλλυντικών γιατι όπως η ίδια υποστηρίζει:''το καλύτερο μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητα το πιο ακριβό!''Και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες!Η Nicka K λειτουργεί περισσότερα απο 5.000 καταστήματα τόσο στην Νέα Υόρκη όσο και διεθνώς.Στην συγκεκριμένη εταιρία,δεν θα βρείτε μόνο καλλυντικά αλλα και προϊόντα περιποίησης,μαλλιών,styling,αξεσουάρ και άλλα!
Η Absolute New York δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα ως η εξέλιξη της Nicka K έχοντας ως στόχο μια πιο νεανική προσέγγιση με τα προϊόντα της!
Προσωπικά δοκίμασα 4 προϊόντα της absolute και 1 της nicka k!


primer_absolute
flawless foundation primer absolute new york:
Στην εκδοχή clear που υπόσχεται εφέ photoshop,αψεγάδιαστο δέρμα για φωτογράφιση καθώς και κάλυψη ατελειών και πόρων για λεία βάση για το make up.Είναι σε συσκευασία των 20ml,paraben και oil free.

√κρεμώδη/σιλικονούχα υφή
√λεπτόρρευστη υφή
√δίνει μικρή λάμψη στην επιδερμίδα
√λειτουργεί καλύτερα σε συνδυασμό με υγρά κρεμώδη foundation
√γεμίζει τους πόρους,δεν τους καλύπτει
√κάνει την επιδερμίδα απαλή
√δίνει ένα ομοιόμορφο πιο λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα
√βοηθάει στην καλύτερη εικόνα του δέρματος ως προς τις φωτογραφίες
√έχει ευχάριστο άρωμα

Είναι ένα καλό primer για την τιμή του,που όντως βοηθάει την επιδερμίδα να δείχνει ομοιόμορφη,πιο''γεμάτη''και λαμπερή,έτοιμη για πολλές φωτογραφίσεις!

power_lash_mascara
power lash volumizing mascara nicka k:
Μία μάσκαρα που υπόσχεται όγκο και το κάνει!

√δίνει όγκο στις βλεφαρίδες
√δίνει και μήκος(λιγότερο απο ότι όγκο)
√έχει πλαστικό,παχύ βουρτσάκι με μικρές,κοντές τρίχες
√κάνει πολύ καλό διαχωρισμό στις βλεφαρίδες
√χρειάζεται δύο στρώσεις για το ιδανικό αποτέλεσμα
√θα προτιμούσα να έδινε λίγο πιο έντονο χρωματικό αποτέλεσμα

katias_beauty_world_eyes

Είναι μια μάσκαρα που αξίζει να δοκιμάσεις ειδικά αν ψάχνεις τον ιδανικό όγκο για τις βλεφαρίδες σου!plus:η εντυπωσιακή μοβ συσκευασία της!Κορίτσια είμαστε,κοιτάμε και την εμφάνιση των προϊόντων!
`
longwear_lipliner_gel
waterproof gel lipliner absolute new york:
Αδιάβροχο μολύβι χειλιών που υπόσχεται μακρά διάρκεια,έντονο χρώμα και satin τελείωμα.Ιδανικό να φοριέται κάτω απο το αγαπημένο σου κραγιόν δίνοντας του έτσι μεγαλύτερη διάρκεια στα χείλη.


√έντονη απόδοση χρώματος
√απλώνεται και δίνει σχήμα στα χείλη εύκολα
√μαλακή υφή μολυβιού
√μπορεί να σταθεί και σαν κραγιόν
√διάρκεια:μέτρια,φεύγει αφήνοντας χρώμα στα χείλη
√δίνει ημι-ματ αποτέλεσμα στα χείλη
√κάνει το περίγραμμα των χειλιών εύκολη υπόθεση

Η συγκεκριμένη NFB75 Cherry απόχρωση είναι ένα έντονο φούξια χρώμα!Συνδυάζεται όμορφα με το παρακάτω προϊόν χειλιών που θα δεις!Είναι απο τα καλύτερα μολύβια χειλιών που έχω δοκιμάσει για περίγραμμα.

lip_cream_matte
velvet lippie buttery matte lip cream absolute new york:
Υπόσχεται ματ που''δεν ραγίζει''!Επίσης έντονο χρώμα με mousse φόρμουλα που δεν ξηραίνει τα χείλη.


√καλή απόδοση χρώματος
√ωραία σύσταση προϊόντος με βελούδινο αποτέλεσμα/υφή
√βολικό applicater,απλώνει όμορφα το προϊόν
√διάρκεια:καλή,αφήνει χρώμα φεύγοντας ίσως χρειαστεί μέσα στην ημέρα ένα φρεσκάρισμα και μια ανανέωση του χρώματος στο κέντρο των χειλιών
√ευχάριστο γλυκό άρωμα
√η συγκεκριμένη απόχρωση avl 14 razzle είναι ένα ροζ σκούρο ιδανικό για όλη την ημέρα

velvet_matte_lip_cream_in_my_lips

Είναι απο τα πιο ωραία υγρά κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά.Με τιμή μόλις 6,95ευρώ μπορούν να ανταγωνιστούν πολύ ακριβότερα ως προς την ποιότητα και το αποτέλεσμα που δίνουν.Προσωπικά το ξεχώρισα και σου προτείνω να το δοκιμάσεις.Κυκλοφορεί σε 24 αποχρώσεις μεταξύ των οποίων και κάποιες ιδιαίτερες.

matte_lipstick
matte stick absolute new york:
Κρεμώδες ματ κραγιόν με έντονο,πλούσιο χρώμα και βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί!

√απόχρωση NFA63 dark plum,ένα πολύ σκούρο μοβ με μπορντό τόνους,vampy χρώμα
√κρεμώδες σύσταση που στεγνώνει ματ
√έντονη απόδοση χρώματος
√μέτρια διάρκεια(στην αρχή όταν φοριέται στα χείλη γυαλίζει λίγο και μεταφέρεται,με την ώρα στεγνώνει γίνεται ματ και δεν μεταφέρεται τόσο εύκολα)
√φρουτένιο ιδιαίτερο άρωμα
√δεν απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη,κυρίως στο εσωτερικό κέντρο των χειλιών
√όμορφη συσκευασία που στο καπάκι αναδεικνύει την απόχρωση του κραγιόν


Είναι ένα κραγιόν που δεν ξεχώρισα.Αρχικά λόγω της απόχρωσης,αγαπώ τις σκούρες αποχρώσεις κραγιόν,όμως το συγκεκριμένο είναι πολύ σκούρο και θα το χαρακτήριζα αρκετά τολμηρό και''άγριο''χρώμα που στο πρόσωπο μου δεν μου αρέσει.Λάθος η επιλογή μου ως προς την απόχρωση λοιπόν.Εκτός αυτού όμως και σαν προϊόν δεν με ενθουσίασε,ενώ η σύσταση του θα το έκανε ευκολοφόρετο και άνετο για κάθε μέρα,τελικά δεν προσφέρει την μέγιστη χρωματική κάλυψη στα χείλη και απλώνεται δύσκολα.

Το katia's beauty world μοιράζεται πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό τις απόψεις του,για την σωστή μετάδοση πληροφοριών καθώς και την δυνατότητα διόρθωσης η ενημέρωσης των προϊόντων ως προς τις εταιρίες που τα δημιουργούν η τα παρέχουν.Οπότε λογικό και αναμενόμενο μέσα στα θετικά σχόλια και στις θετικές μου απόψεις,να υπάρξει και η αρνητική πλευρά.Για αυτό παίρνω τον χρόνο που χρειάζομαι να δοκιμάσω όσο περισσότερο μπορώ κάθε προϊόν για να έχω έτσι πιο ολοκληρωμένη άποψη.Και πάλι όμως η άποψη είναι καθαρά ατομική,προσωπική,δεν σημαίνει ότι η δική μου άποψη εκφράζει τους πάντες,κάθε άτομο είναι διαφορετικό με δικές του ανάγκες,στάνταρ,θέλω και λοιπά.

Τα προϊόντα και των δύο εταιριών με ενθουσίασαν.Είναι πραγματικά μια ανακάλυψη!Είναι καλλυντικά που μπορούν να σταθούν και ως επαγγελματικά προϊόντα αλλα πάντα σε προσιτές τιμές!Στα θετικά τους οι όμορφες και προσεγμένες συσκευασίες τους καθώς και η ποικιλία αποχρώσεων των καλλυντικών που παρέχουν!Εαν και εσύ αγαπάς το μακιγιάζ,πρέπει να γνωρίσεις αυτά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιριών!

Nicka k:site
Absolute:site
Nicka k:facebook
Absolute:facebook
Nicka k:instagram
Absolute:instagram


#makeup #nickak #absolute #newyork #cosmetics #face #lips #mattelips #beauty











You Might Also Like

1 σχόλιο: