BEAUTY,

Lipstories: τα νέα κραγιόν των sephora εμπνευσμένα απο το instagram!

12:16:00 μ.μ. Katia Kwttakh 4 Comments



Ήρθαν για να κάνουν θραύση και όχι άδικα!Η sephora collection με την δική της συλλογή καλλυντικών και συγκεκριμένα με τα νέα της κραγιόν για άλλη μια φορά εντυπωσίασε όλη την beauty κοινότητα και όλες τις lipstick junkies!
Τα lipstories λοιπόν η νέα σειρά κραγιόν των sephora που αρχικά ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή συσκευασία τους αλλα σίγουρα και για τις ιδιαίτερες αποχρώσεις τους!

''Εμπνευσμένος σχεδιασμός,αφήνοντας πίσω τη συνηθισμένη μαύρη συσκευασία,τα νέα κραγιόν αποκαλύπτονται μέσα σε μια νέα θήκη,εμπνευσμένη απο τα stories του #instagram!Αυτά τα κραγιόν ειναι πιο πρωτότυπα,πιο σπινθηροβόλα,πιο σέξι αλλα και πιο οικολογικά!
Συσκευασίες με υπέροχες φωτογραφίες για τις πολυταξιδεμένες στα social media:φοίνικες,ηλιοβασιλέματα,λούνα παρκ,ουρανός πλημμυρισμένος με χρώματα κλπ.!
Δημοσιεύσεις,κοινοποιήσεις....Για αυτή τη νέα ψηφιακή γενιά που είναι μέσα σε όλα,η sephora collection ανανεώνει το εμβληματικό της κραγιόν και παρουσιάζει νέες ζωηρές αποχρώσεις,χωρίς φίλτρα!30 νέες αποχρώσεις!Τα κραγιόν δεν χρειάζονται καν ανανέωση,έξτρα χρώμα η λάμψη:οι αποχρώσεις είναι έντονες και χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα!Έτοιμες για σωρούς απο like και share!''

Κυκλοφορούν σε 3 υφές: ματ,κρεμώδη και μεταλλική.

Προσωπικά,επέλεξα στην πρώτη μου δοκιμή σε αυτά τα πολλά υποσχόμενα κραγιόν,να δοκιμάσω δυο αποχρώσεις ματ υφής γιατι έτσι και αλλιώς ματ χείλη ζητάω διαρκώς και φοράω καθημερινά!Ωστόσο δεν είναι εύκολο να βρεις το τέλειο ματ κραγιόν!Αυτό που δεν θα γυαλίζει,παράλληλα θα ενυδατώνει τα χείλη και δεν θα τα ξηραίνει,θα έχει έντονο χρώμα και καλή διάρκεια!Μα ζητάμε πολλά?
Η sephora είναι γνωστό οτι έχει ξανά αφήσει εποχή με κραγιόν της και συγκεκριμένα με τα liquid lipstick της!Αυτά αξίζουν άραγε το ίδιο?


Δοκίμασα:

-all washed up 26 

απο τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις της σειράς με ροζ υποτόνους μέσα,μια σίγουρα εντυπωσιακή απόχρωση που δεν περνά απαρατήρητη και μπορεί να φορεθεί πολλές ώρες μέσα στην ημέρα!Θεωρώ οτι ταιριάζει σε πολλές επιδερμίδες και σε ξανθιές και σε μελαχρινές γυναίκες!Μια πολύ φωτεινή απόχρωση που μπορεί να φορεθεί σε κάθε εποχή!



-golden gate 31

ένα φοβερό σκούρο berry μωβ χρώμα που κάνει κάθε μακιγιάζ να ξεχωρίζει!Ιδανικό για φθινόπωρο και χειμώνα!Απόχρωση της εποχής!Είναι γενικά στις αποχρώσεις που προτιμώ και αγαπώ!Μια πιο''άγρια''απόχρωση ταιριαστή στα trends της εποχής που κολακεύει και τονίζει πολύ τα χείλη!


Θεωρώ οτι πέτυχα απο τις πιο ωραίες αποχρώσεις των νέων αυτών κραγιόν!(αν όχι τις πιο ωραίες!)


Αξίζουν να τα δοκιμάσεις γιατί:

-έχουν έντονη χρωματική απόδοση
-δίνουν ματ αποτέλεσμα στα χείλη χωρίς να τα ξηραίνουν
-προσφέρουν ενυδάτωση
-η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη(χωρίς καν lipliner)
-η διάρκεια τους είναι αρκετά καλή και το θετικό είναι οτι φεύγοντας το κραγιόν χάνεται η ένταση του αφήνοντας ομως ενα stain της απόχρωσης στα χείλη
-έχουν ξεχωριστό γλυκό αλλα ταυτόχρονα και λίγο φρουτώδες η όξινο άρωμα
-φυσικά για τις υπέροχες συσκευασίες τους που δεν θα ξανά συναντήσεις εύκολα στο εμπόριο!Με φοβερές εικόνες και χρώματα να σε ταξιδεύουν,καλό κλείσιμο στο καπάκι και με ματ υφή!Στολίδια πραγματικά!Και οικολογικά!
η απόχρωση του κάθε κραγιόν φαίνεται και στο καπάκι αλλα και στο κάτω μέρος του κάθε κραγιόν όπου εκεί αναγράφεται κιόλας


Νομίζω οτι θα αφήσουν την δική τους υπογραφή!Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια απόχρωση;Εγώ ήδη έβαλα στην λίστα μου τις επόμενες που θέλω να αποκτήσω!


#sephora #lipstories #lipstick #newlipsticks



You Might Also Like

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι αποχρώσεις που επέλεξες. Δεν τα έχω δοκιμάσει, ίσως στο μέλλον. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω εχω την αποχρωση 20 "Buzz me" η οποια εχει πιο κρεμώδη συσταση και επισης εχω και την 22 "a little magic" που ειναι ματ!!
    οι συσκευασιες ειναι απλα ΤΕΛΕΙΕΣ και σαφως μονο δυο ΔΕΝ φτανουν <3
    φιλιά :*

    αν θες τσεκαρε το blog μου https://anardilya.blogspot.gr/
    ειμαι καινουρια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα lipstories είναι απλά υπέροχα! Πολλά χρώματα και τελειώματα! Επίσης το blog σου πολύ όμορφο! Μαρία Σ. (το blog μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr )

    ΑπάντησηΔιαγραφή