BEAUTY,

Nivea: Double effect eye make-up remover!Το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών!

1:13:00 μ.μ. Katia Kwttakh 1 Comments


Διφασικό νερό ντεμακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους δέρματος της nivea.

Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.Η φάση λαδιού αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα & το μακιγιάζ,ενώ προστατεύει τις βλεφαρίδες καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα άνθους καλαμποκιού.
Η υδατική φάση προστατεύει και φροντίζει τις βλεφαρίδες με τη φόρμουλα φροντίδας, χωρίς να αφήνει ένα ελαιώδες υπόλειμμα.

Απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και το επίμονο κραγιόν από τα χείλη. 
Δεν αφήνει δυσάρεστη αίσθηση λιπαρότητας, δεν αφήνει υπολείμματα. 

Συμβατότητα δερματολογικά και οφθαλμολογικά εγκεκριμένη.

Τρόπος χρήσης:
Ανακινήστε καλά και απλώστε σε βαμβάκι.Καθαρίστε απαλά την περιοχή των ματιών από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.Δεν χρειάζεται τρίψιμο.Καταλληλο και για χρήστες φακών επαφής.
Έρχεται σε βολική συσκευασία των 125ml.

√απομακρύνει πραγματικά κάθε είδους μακιγιάζ,αδιάβροχα προϊόντα όπως eyeliner και μάσκαρα 
√δεν χρειάζεται καθόλου τρίψιμο με το βαμβάκι 
√δεν προκαλεί καμια ενόχληση σαν προϊόν ακόμα και σε μάτια με ευαισθησίες
√εχω διαπιστώσει την ενυδάτωση που προσφέρει στις βλεφαρίδες αμέσως μετά από κάθε χρήση 
√το άρωμα του είναι πολύ ήπιο σχεδόν ανύπαρκτο
√η υφή του είναι ελαφριά πραγματικά σαν νεράκι με ελάχιστη εμφάνιση της παρουσίας του λαδιού που απορροφάται άμεσα
√η ανακίνηση του προϊόντος πριν την χρήση είναι απαραίτητη
√η χρήση του συνίσταται να γίνεται με βαμβάκι όπως προτιμώ και εγώ και προσωπικά αφού τελειώσω το ντεμακιγιάζ μου με το προϊόν στην συνέχεια περνάω από τα μάτια μου και ενα βαμβάκι μόνο με νερό(αυτό το κάνω εγώ καθαρά προαιρετικά και το θεωρώ δικό μου απαραίτητο βήμα)αν και με το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι απαραίτητοι κάτι τέτοιο φυσικά 


Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ντεμακιγιάζ ματιών αρκετό διάστημα και είμαι πλήρη ευχαριστημένη για να μην το αλλάζω!Πολλά προϊόντα που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς για το ντεμακιγιάζ των ματιών μου ακόμα και νερακια micelaire έχει τύχει να μου προκαλέσουν κάποια ενόχληση.Το συγκεκριμένο νεράκι ντεμακιγιάζ όμως μου ταίριαξε απόλυτα.Αποτελεσματικο στην αφαίρεση του μακιγιάζ και ήπιο προς την ευαισθησία των ματιών μου,ότι πραγματικά χρειάζομαι για αυτή την χρήση!
Γενικά νομίζω ότι πολλά προϊόντα της nivea ειδικά όσον αφορά τον καθαρισμό της επιδερμίδας τείνουν να ξεχωρίζουν και αξίζουν την προσοχή μας,τουλάχιστον προσωπικά με έχουν αφήσει ικανοποιημένη!

Αλήθεια,πως σου φαίνονται τα νέα μου άρθρα που αφορούν το review ενός και μόνο προϊόντος κάθε φορα;Σου αρέσουν σαν ιδέα;

You Might Also Like

1 σχόλιο: