BEAUTY,

MakeUp Eraser: ντεμακιγιαζ μόνο με νερό!

12:00:00 μ.μ. Katia Kwttakh 2 Comments


Άν παρακολουθείς λιγο την beauty κοινότητα και γενικά τις τελευταίες τάσεις γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς,τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για αυτά τα beauty»gadjets»που αφορούν την γυναικεία περιποίηση και συγκεκριμένα το ντεμακιγιαζ.Γιατι το ντεμακιγιαζ αφορά την καθημερινότητα κάθε γυναίκας που της αρέσει το μακιγιάζ και θέλει να προσέχει την επιδερμίδα της.Ομως μεταξύ μας,πολλές φορές δεν έχεις βαρεθεί να ασχοληθείς με αυτο το βήμα;Λίγο η κούραση,λίγο το ξενύχτι και βρίσκεσαι ξαφνικα ξημερώματα να δίνεις….εξηγήσεις στον καθρέφτη για την εικόνα της επιδερμίδας σου!Τώρα πια ομως δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες με το απόλυτο προϊόν ντεμακιγιαζ makeUp Eraser!

Στόχος;Η αφαίρεση του μακιγιάζ μόνο με νερό!

Στόχος επιτεύχθηκε!

Το Original Makeup Eraser είναι το #1 επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα αφαίρεσης μακιγιάζ στον κόσμο!



✔αφαιρείς εύκολα,χωρις χημικά και χωρις κόπο καθε τύπο μακιγιάζ με το πανάκι Makeup Eraser.
✔Προσθέτεις χλιαρό νερό στο πανάκι και στη συνέχεια αφαιρείς το μακιγιάζ με τον πιο φυσικό τρόπο.
✔είναι απαλό,φτιαγμένο από μείγμα Polyester και δεν αφήνει υπολείμματα!
✔αντιβακτηριακό και ιδανικό ακομα και για ευαίσθητες επιδερμίδες
✔κάθε πανάκι ειναι φτιαγμένο για να αντέχει σε 1000 πλύσεις περίπου.
Αυτό σημαίνει οτι διαρκεί απο 3-5 χρόνια!
✔vegan friendly προϊόν και cruelty free

Οι οδηγίες χρήσης απλές:
1.Wash
Πλένεις το πανάκι φυσικά πριν την πρώτη χρήση!
2.Wet
Βρέχεις καλά το πανάκι!
3.Erase
Αφαιρείς απαλά το μακιγιάζ με κυκλικές κινήσεις!Μετά γυρνάς το πανάκι απο την πλευρά που βρίσκεται η ετικέτα για να κάνεις απολέπιση!
4.Wash
Πλένεις το πανάκι,όταν χρειαστεί.Οδηγίες πλύσης στην ετικέτα.
Πλένεται και στο πλυντήριο!

Υπόσχεται ότι αφαιρεί ακομα και το αδιάβροχο μακιγιάζ!Αδιάβροχη μάσκαρα,eyeliner,foundation βρήκαν πια τον σύμμαχο τους στην αποτελεσματική αφαίρεση τους απο την επιδερμίδα!
Ειναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.Εξαιρετικά απαλο,μαλακό προάγοντας την υγιή επιδερμίδα.Εξοικονόμηση χρημάτων και αποφυγή αναλώσιμων προϊόντων οπως μαντηλακια και έλαια!
Θες να σου πω την δική μου εμπειρία με το make up eraser?Απλά ενθουσιασμός!Αφού το συστημα ντεμακιγιαζ μονο με νερό πραγματικά δουλεύει!
Μπορεί να δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις αλλα σε προκαλώ απλα να το δοκιμάσεις!Επιτέλους το πιο εύκολο και γρήγορο ντεμακιγιαζ!
Αφαιρεί χωρις κόπο και ιδιαίτερο τρίψιμο αλλα πολυ εύκολα και γρήγορα καθε ίχνος μακιγιάζ απο το πρόσωπο σου ενώ ταυτόχρονα κάνει την επιδερμίδα πολυ απαλή και ενυδατωμενη!
Με το makeUp eraser που στην Ελλάδα το βρίσκεις αποκλειστικά από την dekaz S.A.,κερδίζεις χρόνο(και χώρο γιατι οχι;αφου ειναι ιδανικό για τα ταξίδια σου αποφεύγοντας έτσι να κουβαλάς πολλές συσκευασίες για την beauty routine σου)και εξοικονομείς και χρήματα φυσικά!
Μα το καλύτερο;Πλέον το πρόσωπο σου εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ενα και μονο προϊόν για την αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ σου,ένα προϊόν που προσέχει και φροντίζει την επιδερμίδα σου,αποφεύγοντας χημικά και βλαβερές ουσίες στο δέρμα σου!
Με το νεσεσέρ του παρέα μπορείς να το πάρεις μαζί σου στην τσάντα σου όπου κι αν πας!


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην Αμερική ειναι το νούμερο ένα προϊόν ντεμακιγιαζ!
Δες το προϊόν και εδώ
Το προϊόν το βρίσκεται διαθέσιμο για αγορά σε πολλά φαρμακεία ακόμα και ηλεκτρονικά!
Βρες την DEKAZ S.A.:site,Facebook,Instagram






You Might Also Like

2 σχόλια:

  1. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop on your blog: https://www.parfimo.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκιμάζω κι εγώ προϊόντα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ και πρώτη φορά βλέπω αυτό το πανάκι που δείχνεις, θα το δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή