BEAUTY

MY TOP 5 PRODUCTS ESSENCE!COLLAB!

8:04:00 μ.μ. Katia Kwttakh 0 Comments


        MY TOP 5 ESSENCE!COLLAB!


Η essence ειναι μια οικονομικη και πολυ ποιοτικη εταιρια που συχνα προτιμω και επιλεγω προιοντα της!Καποια προιοντα τα επιλεγω ξανα και ξανα σταθερα ενω δεν λεω οχι και στις νεες κυκλοφοριες και συλλογες που βγαζει συχνα η essence!Σε αυτο το post σε συνεργασια με την Μαρια απο το blog http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/?m=1 επιλεξαμε να σας δειξουμε τα δικα μας 5αγαπημενα προιοντα της essence!



       Μια κρεμα χεριων με sweety συσκευασια και αρωμα cherry&coconut της σειρας cake pops!
Ενυδατωνει τα χερια,δεν προκαλει λιπαροτητα και απορροφαται αμεσα!Δεν ειναι μια κρεμα χεριων που θα αντιμετωπισει καποια τυχον ξηροτητα των χεριων η καποιο αλλο προβλημα!Ειναι οτι πρεπει για καθημερινη χρηση!


Απο τα best seller προιοντα της essence τα μολυβια χειλιων της  για τον λογο οτι μπορουν να φορεθουν μονα τους ως κραγιον!Η αποδοση τους υπεροχη,η διαρκεια τους καλη,απλωνονται ευκολα στα χειλη και στεκονται οντως μονα τους!Το μονο αρνητικο τους ειναι οτι μετα απο καποια ωρα στα χειλη προκαλουν ξηροτητα!Το συγκεκριμενο στη φωτογραφια ειναι η αποχρωση 15 honey berry ενα μοναδικο χρωμα!


Η αγαπημενη μου μασκαρα απο essence αλλα και γενικα μια απο τις αγαπημενες μου μασκαρες ειναι η get big lashes waterproof!Ειναι αδιαβροχη,με τριχινο, χοντρο,μεγαλο και πυκνο βουρτσακι που γενικα προτιμω!Δινει απιστευτο μηκος αλλα και ογκο στις βλεφαριδες μου,καμπυλη,καλο διαχωρισμο με εντονη αποδοση χρωματος!Θεωρω οτι μπορει να συναγωνιστει πολυ ακριβοτερες!


Το πρωτο κραγιον που αγορασα απο essence και το πρωτο κραγιον που τελειωσα το 12 sparkling miracle απο την πρωτη σειρα κραγιον της essence που δεν ειχε και τα καλυτερα σχολια,αλλα το συγκεκριμενο κραγιονακι το λατρεψα!Ενα υπεροχο μωβ με εντονη αποδοση και τελεια μυρωδια,που περιεχει shimmer και για αυτο ειναι ιδανικο και για πρωινο καθημερινο μακιγιαζ!Ειναι ενυδατικο και λογικο χωρις μεγαλη διαρκεια!Το θελω ξανα και ξανα!


Μεσα στο top 5 essence δεν θα μπορουσαν να μην ειναι τα πιο υπεροχα glossy lip balm που κυκλοφορουν σε μοναδικες γευσεις-αρωματα!Εχω 3 lip balm αυτης της σειρας: το cherry brownie(πιο φουξ)το berry cupcake (φουξ με glitter) και το mango icecream (απαλο ροζ κοραλι)!
Λογω χρωματος μπορουν ανετα να φορεθουν μονα τους η με καποιο μολυβι χειλιων για ενα απαλο πρωινο μακιγιαζ!Ειναι επισης ιδανικα για να δωσουν λαμψη στο κραγιον που εχετε φορεσει!Τα αρωματα τους απλα λαχταριστα!Κανουν τα χειλη απαλα και ζουμερα!


Αυτες ηταν οι δικες μου επιλογες,τα δικα μου 5αγαπημενα προιοντα απο essence!Ποιο μου προτεινετε εσεις ως δικο σας αγαπημενο?Εχουμε καποιο κοινο?Μην ξεχασετε να δειτε και τις 5επιλογες της Μαριας εδω:
http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2015/03/my-top-5-essence-products-collab-with.html?m=1

Ευχαριστω την Μαρια  για την συνεργασια μας!

You Might Also Like

0 σχόλια: